2009-01-31
 10:39:51

morgon!

vaknade för en lite stund sen, jag somnade först i soffan igår men blev skickad till sängen av magnus. jag har ingen aning när jesper och han gick och la sig, för magnus ligger i sängen med täcke, jesper "ligger" i fåtöljen utan täcke, och i soffan ligger det en sovsäck. förvirrade pojkar.
hoppas visserligen att de vaknar snart!

har inte alls ont i piercingen idag, faktiskt. har till och med sovit på den!
inte en enda droppe blod heller.
tack natasha för att du hängde med :)

idag ska jag väl inte göra så mkt, ska försöka väcka dessa tomtarna snart så vi kan köra och handla. sen vettefan! :)

vår nya soffa är sjukt skön.

glömt inte att rösta på ronjas mammas häst!
http://www.agria.se/agria/winter.nsf/vote/932?OpenDocument&view=index

vad tycker ni om designen föresten? den är typ klar nu! :)

puss & kram
2009-01-30
 23:30:10

nu var det gjort :)

yeah, var på house of pain idag klockan tre, det gick hur bra som helst! ont som fan gjorde det iaf.

nu sitter jag, magnus och jesper och tittar på film :) var och hämtade vår nya soffa innan! :D Så jesper ska få vår gamla. I will miss it!

Är så sjukt trött just nu, somnar snart. Kommer somna sittandes i fåtöljen!

håller på att göra en design till min kusselin, bara för hon tyckte min var så snygg! Lite stolt blir man ju faktiskt! Dessutom har jag en stor head, vilket är grymt coolt. Ronja ville genast också ha det x)


Hanna säger:

såg att du fixat en URsnygg design på din blogg! Har du lust att göra en enkel sån till mig me?

Nej vad säger ni? ska man däcka här i fåtöljen? Vad gör ni ikväll?

puss & gull.

2009-01-29
 23:53:13

ny design ^^

jag vet allt ser konstigt ut, men håller på att fixa den :) puss & gull!

2009-01-29
 16:28:53

my weakness is that i care too mutch

blä, jag måste sluta tänka. kan någon stänga av min hjärna?
jag vill inte bry mig om vad andra tycker.
jag vill inte bry mig om hur alla mår, (de som inte bryr sig om mig)
jag vill inte undra vad folk tänker om mig.
bläbläblä!

sitter på bussen nu iaf, på väg hem. helt slut i rutan, min hjärna går på högvarv. det är fredag imorgon iaf, gah. ynas ringde mig innan, han hade fått för sig att det var idag jag skulle dit. hehe.

segare än segast i skolan idag, tur jag har natasha. projektarbetet verkar ju sluta lyckligt iaf, haha. en krona räcker till fyra måltider för en person i gambia. och vår klass har fått ihop några tusen tillsammans. :) och kabare i februari, med sång, dans, teater, teckenspråksuppvisning, fika och lite loppis, fin fint!

jag och natasha blev sena idag, jag var inte på knutan förrens 54, svårt att hinna upp till filborna på så kort tid kan jag säga. men lärarna sa faktiskt inte så mkt, för en gångs skull. emil som jag har i barn & musik undrade varför jag varit borta så mkt och sa att han saknade mig, ganska sött ^^ but i dont belive him. moha!

fredagfredagfredagfredag, nu kan jag inte skriva det fler gånger för hjärnan har lagt av.

skriver senare eller imorgon. får ladda upp lite bilder här också! :)

puss & sånt!
2009-01-28
 07:50:05

en underbar morgon?

energin är tillbaka, är även på bättre humör. ser lite ljus i min tunnel nu!
ska sova hos min nattipatti idag, trävligt!
men först skola, blä! tur vi har lite sovmorgon :) annars hade jag inte orkat.
lyssnar på pigg&glad musik nu, och alla minnen kommer tillbaka. gud vad jag saknar dig elin..
i helgen kommer förhoppningsvis jesper, då har han lovat att laga mat, och det är han duktig på :)

you make me raise when i fall

nu kom natti in på msn, yay! vad vore jag utan henne? helt lost antagligen.

efter skolan ska vi till hennes jobb, pölsemannen på bauhause ;D hon börjar fyra och slutar 8. sego! men vi har så jävla kul tillsammans så det går fort. :)

haha, mamma ringde mig precis, hon har försökt att väcka jesper, han brukar gå in och äta frukost med mamma :) hon hade varit borta och knackat på dörren och fönsterna men han vaknade inte, jävla sovare! ;)
okej, jag ska inte klaga, jag vaknar fan inte av någonting om jag behöver sova. är jag trött så är jag, och natti och jag försover oss nästan alltid när vi sover hos henne, det får vi inte göra imorgon. måste lägga oss i tid!

nu är vi i lund, yay. eller nått. jag sitter på tåget ^^

skriver nog ikväll när jag är hos natti.

puss & hej.
2009-01-27
 21:48:05

sömn är bra.

är lite gladare nu, har sovit två timmar typ. ska snart lägga mig igen, tänkte däcka på soffan inatt. då sover jag sjukt gott :)
stackars nattypatty har ont i ögat, inte bra gumman!

tittar på filmen loser på tv, fan vad den är söt. älskar american pie skådespelarna :)

mamma & jesper har bakat kanelbullar idag, duktiga dom är. :)

sovmorgon imorgon, är ju ledig på IV valet fram till vecka 9 :) GÖTT! pallar inte sitta och sjunga ändå ;D fast det är nog den roligaste kursen jag har.

jag är fortfarande nyfiken på vilka som läser bloggen ;P ni är typ 16st.

men ja, nu ska jag somna om i soffan. vi hörs imorgon kära vänner.

puss & hej
2009-01-27
 16:15:23

ja, jag suger.

ångestångestångest, jag är så jävla sämst. :( ska jag hinna fixa betyg i alla kurser? digitaltskapande skiter jag i, men pedagogiska & sociala verksamheter, arbetssätt och lärande, matte b? jag måste verkligen.

årslistan, utan någon direkt ordning:
fixa betygen
full närvaro
gå ner typ 25kg
ta studenten
fixa jobb
fixa hund
bättra på kontakten med gamla vänner, ja elin känn dig träffad.
bli på bättre humör
känna mig fri
börja spela wow igen?
åka iväg med clara i bussen och bara vara.
tjäna en massa pengar och köpa massa kläder.

tack magnus för att du finns och får mig att känna mig trygg, utan dig hade jag mått skit. du räddade mig ur ett liv jag inte ville leva, jag blev ny. över två år tillsammans, lika underbart varje dag. det är dig jag ska gifta mig med :) vi har villa & saab nu, till sommaren hund och om några år ett barn. låter som en bra planering :)

tack natasha för en underbar dag, jag älskar verkligen dig gumman och är sjukt glad över att jag har dig. inget kommer någonsin dela på oss. hoppas vi pluggar tillsammans i malmö någon dag, och blir smarta. jag ska lätt rådgiva dig min älskade förvirrade vän. utan dig klarar jag det inte!

tack mamma för att du finns och förstår, älskar dig som ingen annan. ja du är ju min mamma :) även om jag kanske inte är drömungen så älskar du mig lika mkt, och hjälper mig när jag behöver det. du och jag ska fixa allt detta tillsammans.

tack pappa för att du är min pappa, som kan rappa. du läser nog inte bloggen men jag tackar dig ändå! även om vi har bråkat mkt så är du ändå den bästa pappan i världen. och dessutom är vi lika kass på guitar hero.

tack clara för att du är min syster, min storasyster kanin. med dig klarar jag allt! det var jättekul att träffa dig en stund idag, och jag är så glad att du har robin. han har verkligen fått dig lycklig, det nästan lyser om dig. det är underbart.

tack jesper för att du är min bästa vän, för att du lyssnar på mig och stöttar mig. får mig att skratta och le. du är som en storebror, som en extra pappa, som en tjejkompis, som ja en bästa vän. jag är glad att du har kommit in i mitt liv.

Så nu har jag tackat klart för idag, det kändes bra.

Just nu sitter jag på centralen och väntar på bussen, som vanligt var äckeltåget framme 51 och tåget gick 50. Bussarna går en gång i timmen så jag har lite tid att slå ihjäl här. 20spänn för en timme på internet, kan det fan vara värt. Tog ju inte med min egen älskade lilla dator idag. Magnus får ju ha något att göra. Men iaf, vi hörs kanske sen. Annars imorgon!

pussen!
2009-01-27
 06:35:14

godmorgon.

blä jag är sämst, trodde min buss gick fem i 6 men den går kvart i sex, alla bussar resten av dagen går fan fem i. mögröv. 
tur vi har sovmorgon :) ska fika med natasha nu på morgonen! myspys att ha lite sånn summeringsmorgon i början av veckan. jag är så jävla glad att jag har dig natasha!
tv-shop står igång på tv, är det någon som går på det? jag gör, nästan ;D jag skulle aldrig beställa något, men jag vill ha nästan allt de visar, speciellt sminket. JAG HITTAR INTE MITT :O damp!
Nu ska jag snart ringa och väcka Jesper, :)

sen måste jag hämnas lite på natasha genom att lägga upp en stor bild på henne!









puss hej ;D

2009-01-26
 22:49:50

the lovestory.

magnus och jag lärde känna varandra på riktigt på ett sommarläget som hette campx, år tvåtusensex.
vi hade ingen ledare som kunde åka med oss och min vän emelie kände magnus sen innan så hon bad honom.  han ställde såklart upp och strax därefter var vi på väg upp mot strömstad. min dåvarande pojkvän var också med, men vårt förhållande var inte ett bra förhållande så därför var jag mest med magnus, emelie, sara och clara på lägret. dagen innan lägret var slut så berättade magnus att han skulle jobba på svedalarocken och att joddla skulle spela så undrade han om jag ville med. helt ärligt så är väl inte joddla min grej men jag var glad att komma hemifrån. så jag hängde med!
när vi var på väg ner till magnus så fick vi reda på att joddla inte skulle spela, men det gjorde inte så mkt, vi åkte dit ändå. jag, magnus och magnus kompis dennis. det var en skitrolig kväll och jag hade inte haft så roligt på länge, känslan var helt klart lycka.
helgen därpå åkte vi till karlshamn tillsammans, hans famlij var där uppe för det var östersjöfestivalen. det var en jättemysig helg men det hände inget, känslorna växte som fan.
vi tillbringade varje helg tillsammans hela sommaren :) den 26 augusti gjorde jag slut med min dåvarande pojkvän, eftersom vi inte hade något kvar tillsammans. det fanns noll känslor för honom och bara tanken av magnus gjorde att det pirrade i hela kroppen. jag berättade stolt för mina bästa vänner att jag gjort det och alla tyckte att det var bra. på eftermiddagen åkte samma gäng som varit på campx tillsammans ner till scoutträffen på malmöfestivalen. det var en underbar dag, allting var så underbart. Sarchen som också var där, en av magnus kompisar sa att jag nu officiellt i södra skåne var magnus flickvän.
men det är inte förräns den 2 september som vi blev tillsammans. på en grisfest hos hans kompis tomas. den kvällen slutade visserligen i kaos och slagsmål men det försöker vi förtränga ;P


mer om detta någon annan gång! varsågod natasha hoppas du blev nöjd.


sova?


kizz'äz!

2009-01-26
 17:20:40

uttråkad :O

nu är det mörkt ute :(
på onsdag ska jag nog leka med natti efter skolan, hon ska jobba så jag får sitta där och glo :P

tycker att alla ni som läser ska bli medlem här, http://www.gratismode.se/?c=40815
jag får 50 poäng för varje medlem via den länken, och poängen går till presentkort på kläder :D
även ni som blir medlem där får 50 startpoäng!
hatar egentligen sånt, men 1000kr på Nelly.com hade fan inte varit fel :)
ja natasha, jag tvingar dig :)

magnus har fortfarande inte gått upp än, irriterande.

pluggpluggplugg, jag hatar candide. :O men jag har nästan lyssnat på hela och jag förstår vad den handlar om! Det är synd om killen ;)

nej nu ska jag städa och sånt! vi hörs senare maybe :)

puss & sånt :)
2009-01-26
 11:51:17

jag som skulle vara duktig.

jag försov mig, hur kan man vara så jävla kass? vi hade till och med sovmorgon :O nej fan erika, ändring på detta. ja jo jag vet att jag har sagt det flera gånger men detta var ju fan över gränsen. lyssnade nästan på hela ljudboken Candide igår, som vi hade till läxa till idag :O fuck!! så jag får väl snacka med Carina om att göra det en annan dag.
Ja detta får ändå bli en pluggdag, lovade mamma :/ så det får jag väl iaf hålla. Har massor med religion som ska göras, sen kan jag inte komma på något annat. Förutom att lyssna färdigt på Candide.


Blir inget med att träffa Clara, Mamma & Katten idag :( trist. Får bli någon annan dag.


Vi har en mus i vårt hus! Vi såg den igår i matrummet och när vi försökte fånga den var den väck, Caramell kunde heller inte hitta den. Men senare när jag låg och lyssnade på min bok kallade magnus på mig, då satt den jävlen i soffan. När jag och magnus skulle fånga den i en skål hann den iväg ner på golvet och sprang på mina fötter, skitäckligt och jag skrek som ett litet barn :O äckeldjur! Eftersom vi inte hade mage till att döda den gjorde magnus en fälla, misslyckat, den åt upp allt i den och var inte kvar imorse :O

Kom nu hit med dig >.<

Magnus somnade om igen, jag ska faktiskt gå upp och äta frukost i lugn och ro. Sen direkt köra igång med läxorna. Duktiga jag! puss & hej.

2009-01-26
 00:50:25

skola imorgon, tur jag har sovmorgon!

sovmorgon imorgon, börjar halv elva! :) hääärligt.

är så himla nöjd med mitt hår, glad att jag klippte av så mkt! har det uppsatt nu, känns konstigt med sånn liten toffs.

Designade klart Nattis blogg innan, blev väl ok :) jag är verkligen en amatör så klaga inte! Tack för hjälpen iaf, Ronja! :)

HTML koder är typ kul i 10minuter sen vill man spy. Natti, du är skyldig mig en kopp kaffe i skolan imorgon! :P


Jesper skrev ändå - å sånt- innan, jag har lyckats smitta av min dåliga svenska på någon som ändå har klagat på mig! :O

Jag är bäst :)


Maten blev skitbra innan, mätt som en get! Imorgon blir det spyttipanna :O


Efter skolan ska jag hem till Clara & Robin och hälsa på, dom har skaffat kattunge, helt översöt, den heter Yamaha :) Så vi ska fika, jag clara och mamma :) väldigt trevligt. slipper man sakna ihjäl sig innan man ser dom igen!


Åker hem till mamma & pappa över sportlovet, ska övningsköra :O håll er inomhus! jag vet inte ens vilken pedal som är vilken, och jag ger upp direkt när jag blir nervös. första gången jag körde fick jag motorstopp vid en korsning, så kom det en gubbe bakom mig som började tuta och skit, så jag fick panik och kunde knappt ta mig därifrån. morfar sa till mig att nästa gång det händer ska jag gå ut ur bilen och fråga vad hans problem är :P snäll morfar jag har!


Usch, körkort ? jag....neh...

matte b innan studenten? verkar så. SUG!


Jesper, vill bara tala om för dig att du är en av de bästa människorna i världen, och jag är glad att vi lärt känna varandra.


NU SKA JAG DUSCHA!


ilovemagnus,

pusshej!

2009-01-25
 22:24:51

gå nu in och rösta!

http://www.agria.se/agria/winter.nsf/vote/932?OpenDocument&view=index

Min vän Ronjas mammas häst, gudomligt fin! :) Hoppas den vinner!

2009-01-25
 17:02:45

lite nytt på bloggen :)

ny design och sånt, :) helt nöjd! ska fixa natashas också :)

har varit i trelleborg och handlat på maxi idag, så nu har vi mat. :P ska käka tacos ikväll med magnus storebror! trävligt.

magnus och jag diskade tillsammans precis, hehe. duktiga vi är! :)

måste läsa candide, sug! hatar att bli tvingad att läsa böcker, för oftast är de inte bra!

natasha har skrivit hennes & dicks kärlekshistoria på bloggen, borde jag också göra det? :P antagligen. får väl göra det imorgon eller nått.

saknar eket!

puss & hej!
2009-01-24
 22:54:04

lista, för jag har inget annat att göra.

Vilken årstid tycker du bäst om?
Sommaren!
Brukar du sjunga i duschen?
Haha, ja faktiskt.
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv?
boxning
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
fixat huset och gett bort en massa.
Vad är det bästa med julafton?
familjen & bekanta.
Vad får dig att slappna av?
alkohol? nej men vet innte.
Tänker du ofta på sex?
haha gör du?
Är du mörkrädd?
ja
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
beror på när jag lägger mig.
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
hemlis!
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen?
absolut inte.
Bor du utomlands?
nej
Hur länge varade ditt längsta förhållande?
förevigt, men änsålänge 2år och 4 månader.
Bråkar du och dina syskon ofta?
nej inte nu längre :)
Läser du ofta böcker?
bara på sommaren
Vad föredrar du för sorts filmer?
"tjejfilmer"
Vad slösar du mest pengar på?
onödigheter
Vill du gifta dig?
ja :)
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?
top model 11 & scrubs.
Vilka husdjur har du haft innan?
katt, hund & hamstrar.
Var badar du helst?
poool :)
Vad dricker du för alkohol?
cider & öl
Vilka djur är du mest rädd för?
Spindlar!
Vilken musikstil tycker du bäst om?
rnb & hiphop
Vilka språk kan du?
svenska, engelska
Gillar du att dansa?
inte nykter.
Vad har du för klädstil?
mjukisbyxor och tjocktröjor.
Vad tycker du om rökförbudet på krogen?
bra för ickerökare :)
Hur vig är du?
mkt.
Vad dricker du helst när du är törstig?
mineralvatten
Vilken är din favoritglass?
daim :)
Vilket kaffe sörplar du helst?
Zoegas! inget annat!
Vilket mobilmärke föredrar du?
sony ericsson
Vill du gå ner i vikt?
ja
Vad äter du helst när du ser på film?
chips :P
Lever dina föräldrar tillsammans?
ja
Har du tandläkarskräck?
nej, min tandläkare är snel!
Vad heter du i mellannamn?
diana & felicia.
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
nattmänniska
Var är du född?
ängelholms bb

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Nej
2. Är du lycklig?: Ja
3. Är du uttråkad: Ja som fan.
4. Är du ledsen?: Inte just nu nej.
5. Är du italienare?: NEH!
6. Är du cool?: som fan, fråga natti :P
7. Är du från irland?: Nej!
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nej

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ja.
2. Har du någon gång blivit sårad?: ja.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: ja
4. har du varit kär i en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: nej?
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?: haha ja :P i högstadiet!
7. Är du kär?: som fan!
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja :)

10 TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: bilddagboken
2. Hår eller ögon?: ögon
3. Katter eller hundar? hund
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: några få
6. Coca-Cola eller Pepsi?: coca cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: båda
8. Pengar eller lycka?: är redan lycklig, vill ha pengar!
9. Dag eller natt?: natt!
10. Msn eller mobil?: mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: ja
2. Brutit ett ben?: nej det är jobbigt att gå på dom då.
3. Gjort nåt du ångrar?: ja
4. Hoppat Bungee Jump?: nej.
5. Ljugit för någon du tycker om?: ja
6. Ätit en hel tårta?: nej
7. Gjort bort dig offentligt? ja
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: nej jag vill hellre se han död.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: ja
10. Velat försvinna?: ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du hade: natasha
2. Telefonsamtalet du fick: mamma
3. Personen du var med: magnus
4. Roligaste grejen som hänt: varit med natti i skolan! :)
5. Personen du smsade: Jesper
7. Du skrev till på facebook: Henke
8. Du kommenterade: Sa till magnus att jag hade tråkigt.
9. Du tillbringade natten med: soffan
10. Du kramade: becky & dennis
2009-01-24
 17:44:36

fredag&lördag.

fredagen blev inte alls som jag ville :/ ingen piercing och jesper kom inte ner.
Efter skolan var jag och klippte mig, blev jättenöjd, klippte av ganska mkt. 130:- moha! helt billigt!
Efter det kom Dennis & Becky, jättetrevligt! :) De stannade typ till tjugo över ett eller något sånt.
Sen duschade jag, fönade mitt hår, plattade mitt hår och somnade slutligen på soffan. Sov till två idag :s

Idag har jag inte gjort alls mkt, hängt tvätt, diskat och glott på tv. Måste börja läsa Candide som ska vara klar på måndag :o. oops!!

Bokade om min tid på house of pain till på fredag! Då jävla smäller det! Natti min trogna vän ska hålla min hand.
Tror ni att man kan smeta på emla salva? haha. Ja jag är en fegis!

Jag hatar KVIK's jävla reklam!

Skriver kanske senare!
Puss & Kram
2009-01-24
 14:13:11

NYKLIPPT & JÄTTENÖJD!

2009-01-22
 08:43:23

tågresa, :)

för en gångs skull känner jag mig pigg och glad på morgonen, tack!
försov mig idag, jag är så kass. jag och mina dåliga rutiner, måste lägga mig i tid i fortsättningen.
idag ska jag hem till mamma & pappa :) skönt. måste hämta salva till psoreasisen och sånt skit, jävla mög som bara blir värre. någon som vill ha det istället för mig? men ja man ska väl vara glad att man bara har det och inte något annat.
Hjälpte Natasha med läxorna igår, så det blir varmchokladlattehuset idag när jag kommer fram, du är bäst gumman.
hoppas det blir av imorgon, vill verkligen. men är sjukt nervös, blir pirrig bara jag tänker på det. men tack Ronja & Elin för era tips och åsikter.
Jag stör mig sjukt mkt på att jag missade programmet om Obama i förgår :( ingen tomte som spelade in det?

25 minuter kvar på resan, skönt. Är sjukt trött på att pendla redan, men inte så långt kvar. Bara några månader, bara...
Sen är det studenten, fyfan vad jag längtar. Ska bli så jävla skönt att slippa allt, slippa alla räliga lärare och tjaffs.
Nytt liv väntar.
Och dessutom ska magnus och jag bli med valp ;)

Jag har ingen aning om vilka som läser min blogg, vet bara typ en tredjedel, lägg in en kommentar vettja så jag har lite koll :P

Lyssnar på Special D, blir alltid glad när jag lyssnar på deras musik, helt underbart, speedande, åh.
Mitt internet bråkar :O Hoppas jag kommer kunna publicera inlägget.

Jesper & Natasha, bara så ni vet är ni mina bästa vänner, det finns inga andra som är så bra som ni.

Religion, svenska och natur är det som väntar när jag kommer till skolan. Väldigt trevligt, not. Eller jo religionen, Karin är bäst. Carina på svenskan är faktiskt helt ok, och numera älskad av klassen eftersom hon har varit sjuk och inte fixat vikarie. Rolig andledning att bli omtyckt för :P Naturläraren är verkligen kass, man förstår ingenting och hur mkt man än frågar så säger hon bara; vi tar det sen efter lektionen. Ska man behöva stanna kvar efter lektionen för att få svar på frågor angående ämnet? Jävla kass. Saknar Ann som vi hade i Natur A mkt mkt bättre, hennes lektioner var roliga och man förstod väldigt mkt, fick fan mvg. Nu ska jag vara glad om jag klarar ett G....

Nu pratar jag med Natasha i telefon som är dampig, stackars tös. Mitt tåg är försenat så hon får vänta.

skriver senare, puss
2009-01-21
 17:54:12

godkväll :)

stackars natasha sitter på jobb nu, har haft två kunder på 1,5h. haha, heja pölsemannen.

på fredag gäller det, skitnervös, kändes visserligen bättre när jag hade pratat med elin innan.

du måste komma i helgen! ;(

jaha, då ska man klippa sig också på fredag, vill klippa av rätt mkt! så jävla trött på mitt långa hår. föna-platta-spreja? nej!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
helt plötsligt verkar det som om mina fredagsplaner inte blir av, va fan! duktigt arg nu.


skriver imorgon. puss!
2009-01-20
 22:23:33

helt ok dag idag!

Pratade i telefon hela morgonen och sen flummade jag med tina första lektionen, sen kom min Natasha som skaffat linser och äntligen kan se denna hemska värld.
Nästa lektion satt jag och malyn och flummade, diskussionsuppgifter ur boken människor i behov av stöd.
Sista lektionen var vi lediga :)
Gick och beställde tid på house of pain :O Natti också! PANIK!

Resan hem var nog den segaste någonsin, tog tåget som blev helt jävla sen så jag missade bussen med två minuter från centralen, så jag fick sitta där och glo i en timme, utan batteri  på mobilen, ÅNGEST.
Det ändå positiva var att busschauffören missade min hållplats så hon stannade precis utanför huset, slapp gå mina hundra meter ;D haha. Latoxe!

Älskling är sjukis, men han ska jobba ändå. Tycker duktigt synd om honom, tror att det är jag som är smittokällan. Puss på dig älskling.

Mamma är också sjukis, lunginflammation, stackare som fan. Kommer vara hemma från jobb minst en vecka. :(

Du måste komma ;(

Nu ska jag nanna tror jag? eller chatta med clara en stund till iaf, som inte läser min blogg :O taskmört!

puss & sånt.

2009-01-19
 21:27:46

läggdags!

nu är klockan över nio, och jag är äckligt trött.

har varit på ikea idag med magnus, köpte gardiner, mattor, lite växter, tallrikar mm. :) Är väldigt nöjd med inköpen!

skola imorgon, blä! nu ska jag lägga mig. Godnatt! :)
2009-01-19
 11:39:01

life's like an hourglass glued to the table.

Är sjukt trött idag, men vaknade ändå i tid, gjorde kaffe och gick till bussen :) rätt skönt. ska komma in i rätt rytm nu!
Hade bara en lektion idag, Carina som vi hade resten av dagen var sjuk. Helt ok, synd om Carina men skönt för oss.
Så nu ska jag bara hem, klä på mig lite varmare och sen ut och gå en lång runda! Måste verkligen motionera mer! Jävla latoxe man har blivit, och rund som en boll. Ändring!

Anna Nalick - Breathe (2AM) - så sjukt bra låt! är lätt den jag tjatar ut mest just nu :)

Usch vad jag är trött!

Såg nu att jag sitter på ett segetåg, som går inom alla stationer. Blä! Men skitsamma jag har inte bråttom, kommer vara hemma vid två iaf! Lite skillnad, annars hade jag varit hemma vid 4-5 istället. Hääärligt!

skriver sen,
kiss'äz ^^

2009-01-18
 17:19:13

zZzzZZzz.. trött.

ja, jag och magnus gick väl hem från jesper vid 4. jävla nattmänniska man har blivit. jobbigt att man måste vända rätt på dygnet igen. orkar inte.
har iaf pluggat ifatt mig lite nu, gjort svenska och natur, och lite religion. duktig jag är.
känns som om praktikrapporten kan suga.

annars får jag väl säga att jag är frisk nu, fortfarande täppt i näsan lite halvt bara.

ska köra hem från mamma & pappa om någon timme eller två. sitter just nu och tittar på tv med magnus och jesper. och dricker kaffe :) trääääävligt.

men fy fan vad jag är trött.


hejdå snuttegullisar!

2009-01-18
 00:16:53

hos grannen :)

sitter hos grannen och dricker öl, trevligare kan det inte bli.

igår tog jag det bara lugnt hos mor&far. :) samma idag. plus att vi åkte upp och hälsade på i Sonnarp.
igår kom dessutom frida, tobbe & simon. :) härligt att se dom. jävla underbara människor.
 
skriver massa babbel imorgon, :)

puss
2009-01-16
 10:57:08

på tåget :)

sitter på tåget mot hbg nu, av någon andledning känns det som om det går fort som fan. hela skiten flyttar sig.

tjooohoo, idag ska jag få träffa natasha, johanna, clara, mamma, pappa & jesper. heeeelt glad :)
har saknat er allihopa.

och lyssnar på voice, spelar bara sånt musik som gör mig helt glad, sånna gamla sean paul låtar och sånt. wihoo! halsen känns inte bättre idag, men jag låtsats som om den inte finns ;) det kommer ju gå över när jag gifter mig som magnus säger... men åh så glad jag är idag :)

åkte förbi gunnesbo precis, så jävla fult namn på en by..

det sitter en man på tåget som läser en tidning, men varannan sekund tittar han på mig, och tror att jag inte märker det. äckelsnubbe. fuck off :P

nej nu ska jag bara lyssna på muuuuusik resten av vägen, byebye! :)
2009-01-16
 00:59:26

systeryster!

Vet inte om du läser min blogg Clara, men jag tycker fan synd om dig. Så jävla tråkigt när allt bara vänder. Vi hoppas på pressbyrån iaf. Jag håller tummarna! Saknar dig som fan iaf :) Hoppas vi kanske kan ses imorgon. Älskar dig. Så du vet.

Hm.. Ja idag har jag inte gjort ett skit, jo diskade nyss. Duktiga jag. Magnus gick och la sig redan vid 10, tröttis. sen har jag bara legat framför tvn, pratat i telefon och spelat fattiga onlinespel, jag vet jag har inget liv.

saknar dig elin, jättemkt. hörde på cascada - every time we tuch när jag stod i duschen innan, när jag hör den låten tänker jag på våra stunder, dagar, veckor, när vi kunde sitta uppe hela natten och bara vara. fan, jag saknar det. när vi festade tills ingen hade koll på något, när vi körde moppe helt fulla från byn (vi körde så sakta att man kunde gå om den jävlen), när vi grät tillsammans, när vi skrattade tillsammans, när vi åkte hem till tallinger mitt i natten och hoppade studsmatta. jag minns varenda sekund. lin & ica, så kommer det alltid att vara. tänk, du fick upp mig ur mina deppigaste stunder, du sjukanmälde mig när vi bara låg hemma och skolkade, du fanns där i vått och torrt.. jag älskar dig, bara så du vet.

min hals tar kål på mig, jävla mög. ska iaf till skolan imorgon och hämta läxor, sen fly innan bodil eller inger ser mig. ska även träffa johanna en stund, och förhoppningsvis clara också.
tog tempen precis, haha, 38,8 plus en halv grad, den jävla tempen började pipa. typ, varning du har feber!
skumisch.

jag älskar dig magnus <3

nu ska jag väl glo på tv ett par timmar till sen sova :)

Godnatt..
2009-01-15
 12:00:12

Halsfluss :O

Mina mandlar är nu så stora att jag nästan inte kan svälja alls. Stackars jävla mig :( Får väl ringa doktorn imorgon antar jag. Jävla mög.

Idag ska jag försöka städa, trots att jag är sjuk. Ska iaf diska och damsuga! Duktiga jag.

Somnade på soffan inatt, rätt skönt. Men nacken, axlarna och ryggen tyckte inte det.

någon som vill komma hit och leka? :) Tina, tycker du ska komma nästa vecka. Då har du så du kan fota ihjäl dig.

jag kan fan inte komma på något att skriva, puss hej.
2009-01-15
 00:59:39

snyft,

ögonen rinner hela tiden, näsan rinner hela tiden och halsen gör väldigt ont.
fortfarande önskar jag mig ett bad och massage.

du är så jävla underbar. ja du.

ingen skola imorgon heller, jag är inte tillräckligt frisk. nu börjar jag få fett mkt ångest över att jag missar så mkt som jag gör. men fan jag är inte frisk.

i förmiddags var här snickare som skulle sätta dit det nya fönstret sen inbrottet, puckona hade fått fel fönster så det blev inget med det idag. en vecka till ungefär får vi vänta. jävla getter.

skulle egentligen ringt doktorn idag, men jag kände mig bättre i förmiddes så jag sket i det.. dumt nog. nu börjar jag allvarligt tro att jag har halsfluss. blä som fan.

tittar på tv nu iaf, dödlig fångst står på, sneglar ibland. hur fan kan man vilja jobba med sånt?
helt farligt.

shit vad jag mår kasst. tur jag har magnus, älskling.

hörs imorgon. puss / roos.
2009-01-13
 21:48:18

sjuksjuksjuk..

fortfarande sjuk, nästan värre idag. halsen helt svullen och öm, näsan helt täppt och febern är ganska hög.

önskelista :
1, badkar
2, massage
3, att bli frisk.

Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit, bara pratat i telefon och tittat på tv'n. Borde typ städa egentligen, men jag orkar inte.

Har tvättat mina älsklingsskor i tvättmaskinen idag, dom ligger fortfarande kvar, hoppas de har överlevt. DCshoes ftw.

redovisning imorgon på barn & musik, den missar jag. jävla helvetes mög. jag hade nästan hellre varit i skolan än legat här i soffan. 

fick ny tandkräm av magnus idag, den pepsodent white! jag tyckte faktiskt den funkade rätt bra, var tvungen att testa direkt ! Fick även Cilit Bang! haha, det funkar fan på allt. Och slutligen fick jag bafucin, så jag kan andas och prata.
Tack älskling.

jag säger bara en sak, vissa männskor är helt enkelt bättre än andra.
magnus, natasha, jesper <3


puss och kram, gå och sug på en skumbanan!

2009-01-12
 23:47:50

en timme senare...

jag bloggar för ofta, bara så ni vet. men jag älskar er ändå :)

38,2 säger tempen, ska man lägga på en halv grad när man tar den i örat? har för mig det. Isf har jag andledning att må kasst.

kan någon annan hosta åt mig?
kan någon annan snora åt mig?
kan någon annan ligga här i sängen och bara sega ur?

fan vad jag saknar tobbe, frida och simon... och sommaren... take me back?

jag kan inte sluta tänka på skolan, hur jävla kass jag är. men fan, snart studenten. jag längtar. den dagen ska jag bara må bra, alla vännerna jag älskar vill jag ha hos mig och även några lärare från björnekulla som tänker komma, familjen och släkten... det kommer bara bli underbart. jag ska inte gråta en enda tår för att jag kommer sakna klassen eller lärarna, fuck det. jag ska precis bara njuta. bara bara njuta.

jag älskar att bo här nere i huset, men önskar bara att några bodde närmare... men körkort sen bil, sen blir ni inte av med mig där uppe! då kan jag storma er när jag vill.

ska kanske sova snart? jobbigt när man knappt kan andas. jag som skulle sova kl 10 :/

kram och puss, jag vill vara en bomullstuss! <3



2009-01-12
 22:26:36

förkyld som in i norden.

ligger i sängen nu och hostar och snörvlar. känner mig så jävla sjuk ynklig, och det ända jag vill ha är ett jävligt varmt bad och massage.

Ge mig ett badkar folket! Usch vad det är synd om mig.

Mamma ska ringa Dr. Lekén imorgon, han ska få kolla mig i halsen. Skolsyster gissade på att polyperna skulle bort, och vad jag kommer ihåg så ville lekén sno mina mandlar nästa gång de krånglade. Skjut mig?

puss och hej du är gay.
2009-01-12
 19:20:23

jag kan sova stående,

så jävla trött som jag är. usch, ska gå och lägga mig klockan tio idag. inte en sekund senare. Måste verkligen få in rutiner i livet. Tror jag mår lite bättre då. Börja med sovning, sen maten & skolan. Så kanske man kan må normalt igen?

Du är verkligen min bästa vän. Lämna aldrig mig!

Ska snart laga mat, har inte orkat resa mig från soffan sen jag kom hem. Jävla latis ^^ Skola imorgon? Så jävla förkyld som jag är? Får se. Sen klarar jag mig inte utan dig Natasha, jävla närsynta människa!
Saknar mamma & pappa som fan just nu, hade bara velat sitta hos mamma just nu, och be henne säga att allt ordnar sig. Jag är så jävla dum. Tur man kan skratta åt det.

Magnus <3

Skriver nog ej mer idag, puss & sånt era getter.
2009-01-12
 15:44:58

på väg hem, äntligen.

Sitter på tåget nu, skönt. Är supertrött. Skolan var väl helt ok idag, barn&musik, engelska sen svenska, sen tog den dagen slut. Det jobbiga är att vi har fått sjukt mkt läxor, jävla get lärare planera bättre.

Är superförkyld! Näsan rinner, ögonen rinner, det gör ont i öronen och i halsen. Tycker faktiskt lite synd om mig själv. När jag kommer hem blir det massor med te och tv-tittande! Skönt att det är typ städat hemma.

Min mage kurrar, Jesper kom hem till mig och laga mat!

Fick iaf äntligen träffa min älskade Natasha idag, så skönt det var att se dig gumman! Jobbigt att du är borta hela förmiddagen imorgon, när b&i kommer slakta mig ^^

Ångest.

Jag älskar dig Magnus.

Skriver väl sen! Puss
2009-01-11
 17:39:16

uuuuuusch..

idag mår man som man förtjänar, både jag magnus och jesper. haha. hade en rolig kväll igår. tack jesper!

nu sitter jag i bilen med älskling, :) vi är och tankar på shell i åstorp.
jag älskar dig!

Imorgon blir det fan skola. Jävla jävla skola. Önskar att jag gick ett annat program. Tur jag har dig Natasha. Utan dig hade jag hoppat av för länge sen.

Klockan sju ikväll kommer magnus familj hem till oss, hans mamma, pappa & hans fyra bröder. Vi ska käka pizza och umgås :) Treeeevligt! Hans ena bror har varit ute på sjön typ hur länge som helst så nu när han är hemma får man passa på att samla ihop familjen :)

SEN SKA JAG FAN SOVA! nej men eftersom jag har vänt helt och hållet på dygnet får vi se hur det blir med det. Jeffla mög. Gick och la mig vid 8 imorse, då hade jag suttit inne hos Jesper och sjungit med till Queenlåtar flera timmar. Stackars älskling gick hem mkt tidigare, hehe.
Längtar som fan tills sommaren, då är det fest & hundvalp som gäller. Bara hejdå med skolan, kommer nog inte ens åka dit och hälsa på en enda gång efter jag har slutat. Björnekulla hälsar jag fortfarande gärna på, för där finns människor man älskar, även om många gått i pension.

så illa jag mår just nu. blä.

skriver senare, puss och sånt!
2009-01-10
 11:40:55

uppe&hoppar :)

nu är jag uppe igen, håller på att röja undan julpyntet och sånt! sen ska vi till mum & dad :)
tittar på en helt söt film på tv! värsta kärlekssmörjan som mamma hade sagt.
nej åter till städningen!

längtar tills sen!

Du är underbar.
2009-01-10
 03:32:34

läggdags!

hämtade inte hela soffgruppen idag, blev bara fåtöljen och fotpallen som jag sitter i nu, fåtöljen är skitstor :P min tron! haha. caramell håller på att kolla den, jag tror den är godkänd!

imorgon ska vi till mamma&pappa&jesper :P dricka och umgås! alltid lika trevligt ;)

du är bäst!

nu ligger caramell i min morgonrocksarm :P jävla odjur :P tur jag älskar henne!
försäkrade monstret igår, 515kr om året :) lagom. nu somnar hon snart, jävla sötnos!


Nu ska jag och magnus sova, Godnatt!

Puss Erika

2009-01-09
 17:44:09

blablabla ?

Sov till typ 4 idag eller nått. knasigt värre. måste fan vända rätt på dygnet. 
Imorgon ska jag hem till mamma & pappa, ja och jesper. längtar! 
magnus ligger och tittar på "så funkar det", de visar hur man gör skinka, 
så jävla äckligt. 

                                                  du får aldrig lämna mig. 

gjorde en bild till natty innan idag, she liked it :) i hope? 

snart ska vi hämta nya soffan, trävligt. får väl slänga upp en bild sen eller nått. 
tycker alla klagar på mig att jag lägger ut för lite bilder på huset & sånt.                                                                
2009-01-09
 05:06:58

fem, på morgonen.

vad fan gör jag uppe nu? haha.

jesper, du är fanimej en av de bästa som finns. hoppas du sover gott i din jävla resesäng :P ska kasta in min hos dig på lördag!

älskling och jag ligger bara här och tittar på film, ingen är direkt trött. haha larmet på magnus mobil ringde precis, att jag ska gå upp nu. strange. måste verkligen vända tillbaka dygnet.
jag älskar dig magnus, nu och föralltid.

har inget mer att skriva nu direkt, är alldeles för trött.
ny soffa imorgon, fräsigt!
måste köpa gardiner, nån som vill hjälpa till? helt segt att handla sånt.

SOV GOTT FOLKET! eller Godmorgon ;)

Älskar er. / Roosen
2009-01-09
 01:21:02

jobbigt värre...

när allting börjar bli bra igen så kanske det skiter sig helt och hållet? nej fan, så får det inte bli. då blir jag less.

ingen skola imorgon heller, varken för mig eller natasha. på måndag börjar allvaret igen, eller hur gumman?
fan att man kan må såhär.

jag saknar sommaren något sjukt mkt, när vi satt på deras uteplats, spelade kort tills det blev helt mörkt, grillade, drack, skrattade och njöt. allt förändrades när graderna sjönk...
sen försvann dom, lite väntat men ändå inte. fan vad jag saknar dom. suck...

du är så jävla underbar!

jag läntar tills sommaren, till studenten, till valpen, tills blommorna slår ut, tills alla bekymmer försvinner..
iaf en liten liten stund.
sen när sommaren är slut är man vuxen, förhoppningsvis en arbetare(?), en människa som måste hålla koll på en massa pengar, stressad, irriterad.. ja fan vad man längtar.

lämna mig inte, okej? 

hejdå!
 
 / roos

2009-01-08
 17:31:12

Kissekatten :)

Claras katt:)
2009-01-08
 16:01:12

sjuker, blöh.

blev ingen skola idag, ingen natti heller :(

älskling är också sjuk, stackaren.

jag vill ha en vaaaaaaaaalp /cry

idag ska jag städa, här ser ut som kriget ^^ förutom i köket som faktiskt är städat.
projektarbetet i skolan skiter sig nu, INTE MITT FEL. jag ringde, jag mailade fleeera gånger. mer än vad någon annan gjorde. inte mitt fel att vi inte fick några svar. så ni vet!

nej städa nu, bye
2009-01-08
 01:37:49

sista inlägget idag!

uschja, jag skriver alldeles för ofta här. men spela roll? jag älskar att skriva av mig en massa skit.
hade man fått skriva vadsomhelst utan att kunna få skit för det hade denna bloggen blivit neverending ;)

jag har iaf bestämt mig för att ta tag i skolan nu, ordentligt denna gången.
pallar inte ha lärare som tjatar på mig varje gång de ser mig att jag kunde fått mvg om jag bara hade brytt mig. tror ni inte att jag vet att jag är smart och duktig? tror ni att jag tycker att jag själv är ointellegent? nej så är inte fallet, jag vet att jag kunde haft mvg i alla kurser, i alla år, bara om jag hade velat och inte varit så jävla lat.
jag är fruktansvärt trött på mig själv.

jag har fruktansvärd ångest inför imorgon, en vanlig jävla skoldag. men jag vet att jag kommer få förklara för B varför jag inte skickat mitt betyg, varför jag inte gjorde alla kursmål, varför jag inte lämnade in min dagbok. Jag har fan inget svar på hennes frågor, jag kommer bara säga jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte.... fast jag egentligen vet det jobbiga jävla svaret.

fan.

jag är glad för människorna jag har runt om mig iaf, magnus, natti & jesper.


jag saknar björnekulla, även om det ofta kändes mest skit. tänk så mkt lärarna brydde sig, man visade respekt för dem och de visade respekt tillbaka. som det är nu på filborna så är de flesta lärarna fittor som inte bryr sig om varje enskild elev, även om de undervisar i ämnet. jag saknar att jag kunde gå till skolan på morgonen och bara gå in och sätta mig i lärarrummet och prata med mina älskade lärare, att kunna gå in och bara säga hej, att gå in och få en push... jobbigt att skriva om detta, med tanke på att en av de älskade lärarna inte finns längre. och han var fan verkligen bäst, hans nilsson. usch... nej fan jag orkar inte.

vi hörs imorgon. bye!
2009-01-07
 20:47:51

Hemma igen :)

Sitter hemma igen, Clara körde för en halvtimme sen typ. Kul att ha henne här en stund. Ska leka med henne nästa fredag också, då ska vi kolla brillor till henne :) Hälsade även på mormor & morfar en runda, mormor var gnällig och bitter som vanligt och morfar var snäll som fan! Clara och jag skulle egentligen ta Fiestan ner men morfar lånade ut sin bil! Tack morfar <3

Fick lite prylar av min kära moster idag också, lite till simon och lite till Jespers kommande bebis :) Tackar!

Sitter och tittar på grammisgalan med Magnus och hans lillebror Johan nu. Håkan Hellström vann pris för årets manliga artist, hur jävla manlig är nu han då? jeffla tönt som hoppar runder i sjömanskostym och sjunger som en tjej.
Hellre typ Timbuktu som också var nominerad.

Pris för årets dansband/schlager vann Lasse Stefans tror jag :P Det var de enda inom den kategorin som blivit nominerade som passade in.

Sen vill jag bara påpeka att jag hatar Timo Reisanän (eller hur fan han stavar). Han är så jävla kass och tråkig.

Jag har en ny dongel :P En telenordongel, sånn smal och liten :D Hade den hemma men aldrig använd, så nu när magnus snodde teliadongeln aktiverade jag denna :D
Telia är förresten sämst, vi skulle fått vårt bredband den 24 dec egentligen, men ack nej de säger att de inte fått in någon beställning så nu dröjer det ytterligare 30dagar tills jag får bredband.Homohue!

Nu ska jag sluta gnälla, hörs kanske sen :)
2009-01-07
 14:40:05

bussresa & tågresa

Försov mig idag, så jävla kass. Skulle vakna igen klockan nio hade jag tänkt så jag hann med bussen vid tolv. Vaknade vid 12 istället. Så nu sitter jag på bussen och är snart framme på malmö centralen ^^ Första resan med min älskade lilla dator :)
Blev ingen träff med Natti idag, :( Får träffa henne imorgon.

Sitter på tåget nu! Fan vad jag är nöjd med datorn, den är precis lagom stor! :)

Skriver antagligen senare!

Puss & Knull :)

2009-01-07
 06:50:45

picture of me..

ERIKAROOS, ett lungt liv i kaos?
Är jag en bloggare? Nej, jag har inget liv bara.

2009-01-07
 06:41:34

godmorgon godmorgon!

Ännu en underbar dag i ett underbart liv?

Somnade på soffan inatt, sjukt skönt. Somnade kanske vid 3 nått sånt, vaknade klockan 6 av takidas jobbiga låt jaded, då var det dags att gå upp.

Gjorde ägg och bacon till Magnus till frukost, jag är snäll som fan ja ;)

Ska snart kolla bussarna och se när jag ska ge mig av idag. Har go lust att somna om istället men neh, måste vända rätt på dygnet. Hade jag fått bestämma hade jag aldrig sovit, ;) men det hade nog blivit jobbigt i längden.

Tittar på mtv nu iaf :)

somna om - somna inte om? öh.

Nu har jag kollat bussarna, ska ta bussen 11.54 då är jag framme i hbg 13.50 :)

GRAOW, så jeffla trött.

Min älskling är söt men behöver klippa sig, :) Ser ut som en stor luffs. Någon som har sett vår jävla trimmer? Den är fan försvunnen. Spårlöst! Jag klippte Jesper häromdagen, han blev jättefin :) Jag är sååå duktig. Förutom att han hittar toffsar och sånt lite här och var som min mor kommer få klippa bort, om hon inte redan har gjort det.

Jag älskar er, vi hörs sen :)
Skriver väl på tåget om där finns något intressant.
2009-01-07
 00:53:17

varför inte?

Mkt tankar som går igenom huvudet såhär sent på kvällen, mest tankar på framtiden men även lite på hur det var förr.
Tänker på att om nått år är jag typ mamma, har hund och jobbar och just nu går jag i skolan och är fortfarande ett "barn",
Det känns lite konstig när man tänker så... konstigt på ett bra sätt. och skrämmande på ett annat.

Måste verkligen sluta bita på naglarna igen.. jävla onödig info men det är ett måste! Natasha du får skälla på mig varje gång jag biter! Det är du bra på. Så fina dom var innan, jag var helt besatt i att dom alltid skulle vara nymålade och stajlade. Nu skiter jag mest i vicket och biter så långt in så det gör ont. Pucko ^^

Åh, vill på läger... ja scoutläger ^^ det är så underbar stämmning alltid, alla är bästa vänner typ. fast visst det finns folk man hatar också men dom undviker man på ett helt annat sätt än de man hatar typ i skolan. usch nu låter det som jag går runder och hatar en massa folk, så är inte fallet... tillbaka till lägergrejen, jag saknar att vakna upp helt kissnödig i en fuktig sovsäck.. jag saknar att kunna skratta en hel dag nästan så mkt så man får träningsvärk.. jag saknar att kunna lära känna nya människor varje dag som inte bryr sig ett skit om hur man ser ut, vad man har för religion eller nånting.. jag saknar alla samarbetsövningar som man får göra på läger, att verkligen känna att man är ett team..
varför kan inte alltid allting vara så?

Såg precis en kille på tvn som liknade en viss person, ångest. bara tanken på han gör mig fan arg.. natasha, ska vi eliminera honom från jorden? snälla.. tänk att en person kunde manipulera en annan så som han gjorde. lögner och svek var hela förhållandet uppbyggt på. knas som fan...

nu börjar weeds på tv, ironiskt med tanke på vem jag skrev om precis. varför gillar jag ens det programmet? öh, jag är störd. droghatar som gillar serien weeds, kan det bli mer konstigt?

Sov gott era tomtar <3

2009-01-06
 22:58:25

uppdatering*

Tack Ronja för denna fina design, jag älskar verkligen den :)
Ronjas blogg:
http://papillonsdamour.blogg.se/

Pratar med Jesper i telefon nu, som mobbar allt jag har skrivit här. Han tycker jag låter som ett psykfall.

Det är ingen skola imorgon, fyfan vad skönt. Men det blir ändå fika med Clara i stan, och träffa min älskade Natasha en stund. Pölsekvinnan ;) Vi måste lätt leka på ditt jobb snart gumman.

Jag mår mkt bättre idag, skönt. Men det vänder väl på torsdag :/ Jävla skola.

HEJDÅ OCH SÅNT!

2009-01-06
 15:18:56

skola imorgon, ångest & glädje.

Imorgon klockan kvart i sex på morgonen tar jag bussen till malmö, sen 06.34 tar jag tåget till Hbg. Väl framme 18 minuter över sju kommer min älskade Natasha stå på perrongen och vänta på mig, som hon alltid gör. Då ska jag kasta mig över henne och ge henne en sån bamsekram så hon nästan ramlar...

Just nu sitter jag hemma i morgonrocken, klockan är 15.11, kanske dax att klä på sig? näh!


Igårkväll mådde jag verkligen jättedåligt, var jättenere och ledsen. Men som tur hade jag Magnus vid min sida, Jesper i telefonen och Natasha på msn, så jag blev till slut glad igen och kunde somna vid 4.

Fan vad alla blir gravida nu, skitmånga 90or som är gravida nu, är glad för er skull. jag är väldigt avundsjuk, vill också. då hade jag inte haft tid att må dåligt. tänk, att få hålla i sin egen lilla baby när man är nere, finns inget som gör en lyckligare.

suck... får vänta ett par år till antagligen. jobb först sen baby!


Jag och Magnus ska iaf skaffa valp till sommaren, en sibirian husky :) längtar värre än fan. Då har man sysselsättning och slipper tänka på sina äckliga gamla betyg och lärare.

NATASHA LARSSON, jag älskar dig så jävla mkt.




 

2009-01-05
 22:30:57

hemma bra men hemma bäst?

Ibland är bara livet jobbigt, men samtidigt helt underbart.
Har varit hos mamma&pappa sen i lördags, kom hem idag.

Har mest varit med min nyfunna bästa vän, Jesper. Fan den killen är verkligen guld.

Det var jobbigt att säga hejdå till mamma & Jesper (de körde mig hem) när de skulle köra innan. Nu när jag skriver om det blir jag gråtfärdig, hur fan kan allt kännas så cp?
Jag älskar att bo här i huset, med min älskade magnus. När jag är här vill jag hem till mamma&pappa och när jag är hos mamma&pappa vill jag hem till Magnus.
Jobbigt.

Skolan börjar på onsdag, hur fan kan man hata något så mkt som jag hatar skolan? :/ jag vill verkligen inte dit mer, jag fixar det inte. Ångesten tar fan över. Jävla tur jag har Natasha, utan henne hade jag fan hoppat av för längesen.

IG i matte fucking B.
Missat att utvärdera arbetssätt & lärande + pedagogiska och sociala verksamheter.
Fuckat upp min praktikrapport.
Konstigt att man har ångest? nej, men allt är mitt eget jävla fel.

Säger bara en sak, jävla tur jag har Magnus, Mamma, Natasha, Jesper och Clara.. Utan er hade jag dött.


Nån som kan rycka upp mig?

2009-01-02
 19:54:22

nytt år, ny blogg...

skaffade mig en blogg förra året, men pallade aldrig skriva. så får se om jag bättrar mig nu :)
nyårsafton var helt ok, istället för att vara 3 pers som vi hade planerat blev vi över 10. så kan det gå :) men det var jättetrevligt. det dracks, spelades wii och pratades :) väldigt najs.

saknar natasha sjukt mkt, har inte träffat henne sen skolan slutade :( men skolhelveten börjar snart igen och då får jag träffa henne :) underbart. det finns ingen så bra som henne!

älskling är duktigast i världen, :) ingen kan få mig att känna mig så älskad som han gör! vet fan inte vad jag hade gjort utan honom! :) vi har varit tillsammans i över två år nu, men så bra som vi känner varandra känns det som hundra! alla minnen är det bästa som finns, att kunna tänka tillbaka och bara tänka på lycka. vi har inget mörker i bagaget tillsammans, allt har bara rullat på som på räls! Ja, tack älskling för att du finns!

angående huset går allt bra just nu, visserligen paus i renoveringen men vardagrummet är så gott som färdigt :) kaffelatte & jord heter färgerna på väggarna, jättefint! next är sovrummet och det där uppe :) längtar tills allt är klart, men det dröjer nog ett bra tag. Innan sommaren blir det kök & toalettrenovering, och det skall vara klart iaf till studenten! :)
ni som ej har varit här får komma ner och hälsa på, alla är hjärligt välkommna! :)

ny vänskap har bubblat in i mitt liv, mamma & pappas nya granne, Jesper. Kan inte be om en bättre killkompis! Att gå från nästan främling till bästa vän på en vecka är beundransvärt, men fan han är verkligen bäst. han kan både laga mat och mixtra med datorer, även städa om han blir tvungen ;) sen i övrigt är han bara en helt underbar vän :)

Ni får ha det så bra allihopa, jeffla getter!