2009-08-31
 23:35:33

Jag är kär... i ett par skor!


459kr, vem tänker köpa dom till mig? gah, helt sjukt snygga.

2009-08-31
 17:08:44

Fotboll & klädbyte!

Hej!

Idag är det Skånederby! MFF möter HIF :) Tyvärr blev det inte att vi gick på matchen, sånt kostar ju pengar. Vi ska istället sitta hemma hos Carro & Jocke i Skurup och titta. Ska bli spännande! MFF måste vinna <3

Natasha jag blivit så rund om sin mage nu så hennes jackor inte går om, därför ska hon få min peakjacka och jag får hennes DC skor :D Skitbra! Så får man göra när båda är fattiga, ha! Älskar min nattypattiblatti.

Nu tittar jag på Polarprisgrejen, eller ja, tvn står igång och jag lyssnar. Uppklätt värre! Sötast är dirigenten som är en liten gubbe som ser överlycklig ut, ha!

Nej, duscha & göra ve sig. Sen fotboll! HEJA MFF!

2009-08-31
 01:43:54

Nattinatt!



både simba & jag är trötta, så godnatt på er! puss.

2009-08-30
 13:37:56

Punktering, golf, middag, ekeby & sova.

Hej!

Igår skulle vi till Glumslöv för Mamma, Pappa, Clara, Robin och Magnus skulle spela golf. På vägen dit fick jag och Magnus punktering, skitstörigt. Mamma & Pappa fick komma och hämta oss, så körde vi dom till golfbanan och sen stack vi och köpte ett nytt däck. Sen körde vi och satte på däcket och sen körde vi till golfen.

Efter golfen åkte vi hem till Clara & Robin och åt middag, spagetti och köttfärssås a la Mamma :) Världens godaste. Till efterrätt åt vi hallon/björnbärspaj med vaniljglass. Sjukt god :) Sen var vi mätta som fan och satt i soffan och snacka en stund. Sen körde vi till Ekeby och hälsade på Frida och Tobbe. Där tittade vi på con air, drack öl och skrattade en massa. Alltid lika trevligt att vara med dom :)

Sen körde vi hem, var hemma typ halv 3 eller nått. Sjukt trött, somnade direkt!

Vaknade typ halv ett eller nått idag, är fortfarande sjukt trött. Funderar på att somna om en stund på soffan.

Kalas ikväll iaf, klockan 6 ska vi hem till Magnus föräldrar, för hans mamma fyllde år förra lördagen :) Ska bli trevligt!

Nej tv och sova nu?

puss hej
2009-08-28
 17:49:30

Stressad, men bloggar ändå :)

Pratade med Emelie innan, kom fram till att vi skulle gå ut och ta en öl i malmö när hon kommer. Har inte varit ute sen min 18årsdag. Bara på privatfester, och det är ju inte samma sak. Men det ska bli trevligt ikväll, hon kommer vid 8. Så jag får sätta fart nu! Ska ju ta bussen in till malmö och möta henne! Vi hörs senare. Puss!
2009-08-28
 12:40:12

Nyvaken!

Godmorgon!

Gick precis upp ur sängen och satte mig här. Supertrött fortfarande, folk hade både ringt och messat. Jag har sovit sjukt gott :) Moha!

Idag kommer Mellysmelly! :) Vet inte vad vi ska hitta på, antagligen snacka skit och så bara! Mys :)

Nu ska jag röra på mig lite, sen käka frukost. Hörs sen! Puss
2009-08-27
 14:27:40

Andras bloggar.

Min favoritblogg av de stora bloggarna är Egoinas blogg, http://egoinas.se/.
Av mina kompisars bloggar är Jessicas blogg min favorit, http://jlethin.blogg.se/.
Jag läser typ alla de största bloggarna, och därför tycker jag om:
falsksanning http://falsksanning.blogg.se/ & nbitchy http://nbitchie.blogg.se/.

Ja, det var det! Åter till städning. Puss

2009-08-27
 12:58:26

Urk..

Vaknade för typ en timme sen, sjukt trött. Gick nog och la mig vid 4, först såg jag på Paradise Hotel (jag hatar egentligen sånna program, men har sett halva säsongen nu) och sen såg jag Anna Phil (som jag alltid hatat innan, men som jag följer nu) som jag hade spelat in. Sen låg jag och pillade med datorn en stund, sen gick jag och la mig. Segt.

Idag ska jag tvätta det lilla sista som är kvar, sen vika all tvätt (sjukt mycket rena kläder som ska vikas), städa hela tvättstugan så där blir fint, tömma soffbordet (igen), röja lite i köket, röja lite inne på toaletten, bädda sängen, laga mat och ta det lungt, ha!

Jag längtar tills jag får hem min FURminator till Simba, jävlar vad det ska kammas. Är så sjukt trött på allt katthår!

nej nu måste jag sätta igång!

puss
2009-08-26
 20:56:42

Rubrik?

Hej igen!

Sitter hemma nu! Hade en jättetrevlig dag hos Frida.

När jag kom hem kände jag mig helt seg. Ont i magen, snurrig i bollen och allmänt nere. Känner mig fortfarande helt seg och sånt. Stackars mig!

Jag fyller år snart, någon som vill ge mig en hundvalp?

Nu ska vi nog titta på film och bara mysa ner oss i soffan..

Varför blir aldrig något som jag tänkt mig? blä!

puss
2009-08-26
 12:28:13

Världens sötaste.

Hej

Nu sitter jag hemma hos min gamla granne Frida, som busar med världens sötaste Simon! Jävla gullunge som blivit sjukt stor. Går och allt redan! Visserligen är han ett år nu men sjukt vad det har gått fort.

Var hos mamma & pappa innan, var där redan vid halv nio typ. Drack kaffe och snackade med mamma en stund, sen skulle hon till jobb. Får åka dit snart och sova över :)

Nu ska jag gulla vidare. Hörs sen!

Puss hej.

2009-08-25
 23:59:46

JAG VANN!

2009-08-25
 21:44:36

Kolakakor/Sirapskakor

Hej!
Jag bakade kolakakor innan, dom blev sjukt bra! Natty har nog också bakat sånna :) Både Magnus & Clara tyckte om dom. Clara var i Anderslöv och köpte ett skrivbord innan, sen dök hon upp här. Jag hade ingen aning om att hon skulle komma, eftersom min telefon inte funkar. Iaf, blev superöveraskad! :) Hon hade med sig en falukorv till mig, snällaste systern har man! Bara för att vi inte hade någon mat sist hon var här. Haha! Så hon åt kolakakor, jag åt makaroner och falukorv. Nu ska jag lyssna på en viss person som talar om sin arbetsdag. Haha! Puss och hej.

Blir ca 40 st

100 g margarin
1 dl socker
1 msk sirap
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en plåt eller lägg på bakplåtspapper.
2. Lägg alla ingredienserna i en bunke och blanda samman dem till en smidig deg.
3. Rulla ut degen till 3 fingertjocka längder, nästan plåtlånga. Lägg dem på plåten och platta till dem något.
4. Grädda i mitten av ugnen omkring 12 minuter.
5. Skär längderna i bitar medan de är varma. Plocka isär kakorna när de svalnat.

2009-08-25
 13:55:01

Tvätta?

Hejhej!

Idag har jag inte gjort ett skit, än så länge. Vi tittade på film igår, Grand Torino. Väldigt bra film, men jag hatar filmer som är sorgliga i slutet. Bitterljuva slut är inget för mig :/ Jag grät som en tönt som vanligt. Usch. Men sevärd som fan iaf!


Idag har jag också tittat på film, en av mina favoritfilmer, Thirteen från 2003. Sjukt bra film som får en att tänka en massa, om hur det kunde gått. Första gången jag hörde talas om filmen var på Oprah, alla mammor i publiken var chockade. Ha!


Nu ska jag tvätta, blä! Mitt tillfälliga nummer är 0765-527776. Ring gärna!
puss & hej.
2009-08-24
 15:31:14

Simba ♥



jag älskar min katt ♥
2009-08-24
 13:01:21

Arbetslös.


jag heter Erika och jag är arbetslös som fan. blä!
idag har jag skrivit cv, sökt jobb, sök jobbcoach, skrivit
personligt brev (gjort det bättre). Jag vill ha jobb nu, nu nu!
Någon som kan ge mig ett jobb?
Ska man lägga upp sitt cv på bloggen?

Nu ska jag ut, puss & hej.
2009-08-23
 23:40:11

Kväll!

Hej!

Nu är jag hemma igen, har varit hos mina föräldrar hela dagen typ och ikväll har jag varit hos Mormor och Moffi, som hade besök av Nilla och Leffe från Uppsala (nära vänner till familjen). Vi grillade korv och snackade skit. Tittade i min studentkatalog och mitt klassfoto, jag och Leffe (som är över 50år) satt och kommenterade hur folk såg ut osv, hade skitroligt. Var precis som om att sitta och snacka med en tjejkompis haha.

Jag är faktiskt helt slut så jag ska nog sova snart :)

Imorgon ska jag välja en jobbcoach, skicka till arbetsförmedlingen vilken jag vill ha och sen ska jag väl träffa den coachen i tre månader, om jag förstått rätt. Sen efter dom tre månaderna ska jag ut på praktik nånstans och då får jag 1050kr i månaden. Sjukt kul att vara arbetslös? NEJ!

Godnatt på er. Puss!
2009-08-23
 12:18:02

Scones!






Gott va? :) Blev supergoda!
2009-08-23
 11:42:26

Morgon!

Godmorgon, eller god förmiddag? Jaja, hej iaf :)

Sov som en sten inatt, men drömde sjukt mycket. Inget jobbigt, bara en massa konstiga saker. Skönt att jag slapp mardrömmarna iaf.

Nu bakar jag scones, :) Lägger upp en bild på dom när jag har käkat.

Hur kommer det sig att vårt soffbord suger åt sig prylar och skit? Det var tomt igår, nu kan man knappt se det. Man kanske ska köpa ett mindre? Vi har ett jättestort, vitt, tvåplans bord som är ganska lågt. Jag älskar det, men där är alltid prylar på det. Stackars mig!

Hörs snart igen, pussenuss!

2009-08-23
 03:50:57

Avancerad...

Hej!

Planerna blev ändrade igen, så jag åkte iväg till festen. Det var jättetrevligt, folk blev slängda i poolen, även Magnus. Folk drack och blev avancerat fulla. Jag skrattade i massor, och nu ska jag sova!

Vi hörs imorgon! puss! ♥
2009-08-22
 22:18:07

Ensam hemmakväll.

Hej igen!
Såg precis bröllopsduellen, söt film som får en att bli sugen på att gifta sig. Haha! Nej men den var lika bra som alla andra tjejfilmer, jag äääälskar tjejfilmer :) Jag skrattade, snyftade och tänkte en massa. Som vanligt när jag ser tjejfilmer! Kate Hudson och Anne Hathaway är riktigt bra skådespelerskor, men Kate är min favorit. Hon är supersnygg, supercool och superlik sin mamma. Även i denna filmen var hon bäst, även om jag är mer lik Anne i filmen. Sevärd iaf!



Ikväll är jag helt ensam hemma, mina planer för kvällen sprack litegrann så nu sitter jag här själv. Älskling är på fest :) Rätt skönt att vara hemma själv ibland! Speciellt idag när här är städat och fint. 

Ska nog baka lite scones nu som jag kan frysa in, min nya kärlek! Nej men nästan, Magnus är alltid nummer 1. 

puss & hej♥

2009-08-22
 19:31:26

Städning.

Hej!

Vaknade halv nio av att Magnus skulle till Tobbe och greja. Jag gick också upp då, och gjorde scones! :D Supergoda blev dom. Sen kom Magnus hem för han hade glömt nycklarna till Tobbes lägenhet, så jag följde med tillbaka. När vi kom hem igen satte jag igång med att storstäda, här är verkligen fint nu. Bara tvätten kvar typ :) Är helt slut. Sitter och njuter av en iskall cider just nu! Väldigt förtjänad cider. Ska faktiskt fortsätta städa snart, det sista :) Sen sortera tvätt & tvätta blir nog imorgon.



Är sjukt sugen på att tatuera mig, har bestämt mig för att jag ska tatuera en stor ros från tutten ner till höften, på sidan alltså. Många säger att revbenen gör ondast att tatuera på, men vill man vara fin får man lida pin! (?). Gillar den stora rosen på bilden nedan. Har bestämt mig för vem som ska designa den, det skall min überbegåvade vän Ronja göra. Har även bestämt mig för att tatuera ett litet hjärta någonstans, som symboliserar min kärlek till Magnus. Sött va? :)



STÄDA! bbl!
2009-08-21
 19:30:48

Cider, film & kebab.

Idag har jag städat en massa, köket såg ju ut som kriget men nu är det skinande rent! :) Känns som jag skriver att jag städar varje dag, vilket jag gör, men blir aldrig färdig. Idag är det storstädning som gäller, imorgon också. Skönt att få ordning! :)

Åt kebabtallrik innan, så jävla gott! :) Plus jag fick några cider. Så ikväll blir det mys med film & cider.

Hörs imorgon <3
2009-08-21
 14:27:05

Bli nu medlem här, för min skull :)

2009-08-20
 13:43:19

Högstadiedisco...

Hej :)

Idag ska jag på högstadiedisco, med hawaiitema! Magnus & Jesper ska vara DJ's och jag ska bara drälla runt. Tycker det är mysigt med disco (Jag tror jag måste gå ut oftare....). Vill verkligen ha ett jobb nu :( Har massor med saker på min önskelista, kan säga några.. Hundvalp (dream on), Bebis (dream on 2), ID smink-paket á 899kr, kläder, skor osv. suck..

Måste sluta röka också, bara för jag inte har några pengar. Hade jag haft jobb hade jag fan inte slutat röka, kalla mig dum i huvudet men jag vill inte sluta röka. Jag känner inte för det. Trött på alla som tjatar hela jävla tiden på mig. Det hjälper inte!

Spotify är bäst, <3

Snart har jag och Magnus varit tillsammans 3 år, alla mina vänner reagerar på olika sätt, vissa tycker att det har gått fort och vissa trodde vi hade varit tillsammans mycket längre. Vi hör ihop, jag och min älskade Magnus. En vacker dag är det du, jag, bebis, vovve och ett drömhus!

Nu ska jag tvätta, puss!
2009-08-19
 12:26:04

scrapblog.com

2009-08-18
 18:04:14

10 saker...


10 saker du kanske inte visste om mig!

1. Jag har alltid skämts över min näsa.
2. Jag har en piercing i bröstvårtan.
3. Jag har alltid varit morfars tös.
4. Jag är sjukt paranoid när det är mörkt.
5. Jag har en hormonspiral.
6. Jag är rädd för dockor.
7. Jag har storlek 37 i skor.
8. Jag spelade wow i över 1år dagligen innan.
9. Jag har varit scout sen jag var 6 år gammal.
10. Jag har rökt sen sjuan..
2009-08-18
 17:55:22

Blondin? Jag? Verkar så...

Hej igen!

Det blev inget möte på arbetsförnedringen idag. Först stod jag och väntade på bussen i en halvtimme som aldrig kom, sen när jag kom hem igen tittade jag på pappret om mötet och läste att det var den 19e, alltså imorgon. Tur bussen inte kom ^^ Haha!

När Magnus kom hem från jobb åt vi makaroner och falukorv, sen körde vi och hämtade J på jobb, åkte till mekonomen och köpte nya broms-belägg(?) och nu fixar Magnus och J med det. Duktiga killar!

När dom är klara med det ska vi till Malmö och hälsa på Tobbe, eller Magnus ska hjälpa Tobbe med köket och jag ska ÄNTLIGEN få mina studentbilder :D! Lovar att slänga upp direkt på facebook!

Nu ska jag städa lite..

Puss!
2009-08-18
 11:29:00

Ut på turné!

Ja, idag ska jag äntligen ut ur huset. Håller på att bli knäpp nu när jag är hemma varje dag. Helt sjukt tråkigt! Visserligen ska jag bara till tråkiga arbetsförmedlingen. Hoppas jag får något jobb snart. Är helt sugen på något städjobb, typ trappstädning och sånt. Haha, sjukt va? Kanske ska börja med att städa huset först?

Imorgon ska jag upp till mina föräldrar och hälsa på :) Sen på torsdag ska jag upp igen, då ska jag på högstadiedisco! HA!

Kan berätta lite om helgen :) Vi åkte till Karlskrona i fredags och stannade där uppe till i söndags. På fredagen gick vi lite på sailet (typ en liten hbg-festival fast med båtinriktning). Även på lördagen gick vi på sailet, hela förmiddagen. Gick ner i u-båtar, tittade på vapen hos militären, gick på en minröjarbåt, tittade på en av stealthbåtarna (sånna osynliga, megastora), köpte remmar osv. Sen på kvällen var det dags för släktträff, på Magnus morbrors lekland. Sjukt kul! Körde små el-bilar, lekte i bollhav, hoppade studsmatta osv. Var mest med Eva, magnus kusin. Skitsöt tjej, som verkligen är mogen för sin ålder. Åkte hem ganska sent och gick och la oss direkt. Sen körde vi hem på söndagen.

Trääävligt...

Fler som vill ha ny bloggdesign? :) Ni betalar, jag fixar!

Puss <3
2009-08-09
 00:12:48

Lista, för klockan är tolv och jag inte kommer på något vettigt att skriva om?

Ditt namn? Diana Erika Felicia Roos
Födelseår? 1990
Hur lång är du? 155,5cm
Spelar du något instrument? Har spelat blockflöjt och kan en låt på piano
Har du fått nån kram idag? Ja
Dina första tankar när du vaknar? Fan, är klockan redan så mycket!
Är du hungrig? Ja
Vart befinner du dig just nu? Hos mina föräldrar
Biter du på naglarna? ja, tyvärr.
Vad har du för färg/model på trosorna/kalsongerna? vita hotpants
Vad är du bra på? att vara social
Har du några husdjur? 2katter hos mor&far och en hemma :)
Vem är snyggast? Inte jag iaf.
Vem vet mest om dig? Natasha
Vad vill du ha just nu? Jag vill få tag i Magnus
Ditt mål i livet? Just nu: Skaffa jobb.
Rädd för? Ensamhet
Har du körkort? nej
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Douglas Beson Roos (tur jag blev en tös!)
Pepsi eller Coca cola? coca cola
McDonalds eller Burgerking? Beror på vad jag ska äta.
Sjunger du? I bilen, duschen, singstar och när jag är full.
Vad har du för skostorlek? 37-38
Vill du gifta dig? Ja
Kommer du överens med dina föräldrar? Oftast
Din hårfärg? Blondt typ, massa slingor iaf.
Skorna du hade på dig idag? vita tygskor
Grönan eller Liseberg? Liseberg!
Vad sover du i? Trosor.
Kläder du har på dig? svart tubklänning & vit t-shirt
Favoritårstid? SOMMAR!
Favoritmat och dryck? Mammas mat & kaffe
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej-de-e-erika
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer.
Sov du ensam inatt? nej,sov med Ämma
Vad gjorde du kl 08 imorse? SOV!
Vad gjorde du för 15 min sedan? tittade nog på tv med mamma & pappa.
Vad var det senaste någon sa till dig? Jaja
Druckit idag? Nej jag är nykter.
Vad är det för väder hos dig nu? Sommarnatt :)
Godaste glassmaken? hallon
Sover du tungt? Ja, som en död.
Drömmer du mardrömmar? Ja, ofta.
Favoritgodis? Lala!
Hur många kuddar sover du med? Två, men har sju stycken i sängen.
Längtar du mest efter just nu? Pengar!
Vad väntar dig om 10 år? Ja jag har väl förhoppningsvis barn & ett färdigt hus.
Saknar du någon nu? Ja, älskling!
Vill du ha barn? Ja!
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja
Är du snäll? Ja
Är du blyg? Sällan
Tycker du att du har fin dialekt? SKÅNSKA FTW!
Är du modig? var förr...
Har du använt någon hårprodukt idag? Nope
Har du bråkat med någon idag? inte direkt.
Vad har du för planer till helgen? Iiiiingen aning. Långt dit.
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18
Är du sugen på något nu? mat..
 Är 50 cent bra? vissa låtar
Brukar du bada i sjöar om somrarna? nej, väldigt sällan
En bra film? The Women
Vem får en kram? Mamma
Vem får en puss? Magnus
Brukar du läsa horoskop? Läste varje dag när jag pendlare. Aldrig nu.
2009-08-06
 19:08:51


Jag älskar dig magnus strandberg, obeskrivligt mycket. Vi har snart varit
tillsammans i tre hela år, den 2/9-06 blev vi tillsammans. I oktober har vi
varit förlovade i två år, och det blir jag påmind om varje dag jag ser ringen.
Aldrig trodde jag att jag kunde hitta någon som skulle göra mig så lycklig,
men det gjorde jag. Precis när jag behövde en kille som dig kom du in i mitt
liv. Vilken tur! din kärlek är allt jag behöver, tack för att du finns. / Din Erika♥
2009-08-06
 16:12:59

Fint väder :)

Nu tar jag en liten paus i röjningen här hemma.
Har frostat av frysen, städat undan lite kläder, tömt och fyllt diskmaskinen osv.
Ska snart måla köksluckor!

Är det någon som vill ha en ny bloggdesign?
kontakta mig; [email protected]


Favoritgrejen på datorn just nu är Spotify ♥
Finns fan nästan allt där! (ja förutom allt som Natty lyssnar på)
Lyssnar just nu på The All American Rejects - Gives you hell, så jävla bra.

Nej tillbaka till städningen nu, hörs sen ♥

2009-08-06
 12:34:59

Godmorgon folket!

Det första jag gjorde när jag vaknade idag var att skälla på Magnus. Jag låg och sov så skulle han väcka mig och ge mig en puss och säga hejdå innan han körde till jobb. Som han alltid gör. Så vänder jag mig mot honom och säger VAD FAN!? skithögt, han fattade nog inte att det inte var med meningen. Hatar mig själv lite, för när folk väcker mig har de bara tur om jag inte skriker på dom. Mamma vet.. Stackaren..

Nu sitter jag bara här och funderar på att klä på mig, hela jävla dagen har ju gått. Har massor att göra. Bland annat frosta av frysen, fixa vidare i trädgården och annat småplock.

Vi hörs senare :)
2009-08-05
 10:41:43

Kaffe ♥

Sitter och dricker mitt morgonkaffe nu, kaffe är verkligen extra gott när någon annan gör det...

Kunde inte somna igår, verkligen inte. Var vaken till minst kvart i fem, då tittade jag på klockan sista gången. Hade värsta jobbiga tankarna igår, kunde inte ligga still, ville upp och gå, ciggen var slut, magnus sov, jesper sov, natasha sov. Som tur smsade jag med mamma till fyra, hon låg uppe i sin säng och läste.

Hatar när jag sover för lite, då fryser jag hela dagen. Snodde en mysig tröja av mamma, inte ens den hjälper. Sen känner man sig klen och ynklig. Ska bli skönt att komma hem till min lugna fina varma Magnus. Fan vad jag älskar honom :)

Längtar efter bebis ;( blir nog ett par år till. Vill bara ha jobb nu så vi kan renovera vidare. Det suger att vara luspank.

puss ♥
2009-08-04
 02:48:52

Lista, bara för jag inte kan somna om..

Namn: Diana Erika Felicia Roos
Födelseår: 1990
Bor: V.Ingelstad
Familj: Mamma, pappa & storasyster
Gillar: Att umgås & prata
Favorit plats att äta på: Hos mamma
Gillar: Kaffelatte
Bästakompis: Natasha & Jesper
Känsla just nu: Irriterad
Varför: För att jag inte kan somna om.
Favorit mat: Det mamma lagar.
Vad har du på dig nu: Rosa hotpants (ligger i sängen)
Vad för smink har du på dig nu: Mascara som jag inte orkat tvätta bort.
Vad för smink brukar du ha: Mascara, puder och rough
Har du druckit: Ja
Är du stolt: Haha väldans
Ska du fortsätta dricka: Inte idag :)
Har du rökt: Ja
Har du rökt vattenpipa: Ja
Har du snusat: Ja
Är någon kär i dig just nu: Ja :)
Vem: Magnus!
Har du haft sex: Neeeeeh :O
Har du gjort andra saker än sex: Lagat mat, diskat osv. Haha!
Vill du ha sex; Inte just nu..
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: Nej
Är du olyckligt kär just nu: Nej :)
Håller du vad du lovat: Inte alltid..
Har du dåligt självförtroende: Oftast..
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: Ja, jag har mått dåligt.
Har du lust att äta jordgubbar just nu: Alltid :)
Saknar du någon just nu: Ja..
2009-08-03
 10:01:01

Glömde!

Glömde ju skriva godmorgon :) Godmorgon på er! Somnade inte förräns 3 i natt, låg och vred och hade mig halva natten. Sen gick jag upp 6. Tog bussen fem i sju in till malmö, bytte till tåg till helsingborg, träffade Johanna en stund, tog en latte och tog sen bussen mot Ekeby som jag sitter på nu :) i love my dator! Bästa köp någonsin.

Kunde inte äta frukost imorse, mådde skitilla, och det gör jag fortfarande. Blä! Plus att jag har mensvärk... Stackars oss kvinnor!

Tråkigt väder idag, började redan igår.. Är sommaren slut nu? Det regnar i malmö, i stan och hemma hos mamma & pappa. Ja, det åskar till och med! Stackars mammsen som vill ut och gå.

Ytterligare en bekant till som är gravid, fick reda på det nyss. Alla skaffar barn, orättvist. Nej mamma, jag är inte inne på att bli på smällen!

Nu orkar jag inte skriva mer, är helt skakis och illamående. Hörs sen!

pussenussmuss!
2009-08-03
 08:12:56

Nycklar!

Mamma påminde mig om vad jag skulle skriva om, att jag hittade mina nycklar :) Jag, smarthue som jag är hade själv gömt dom innan vi åkte på semester. I en babymorgontoffel i ett skåp. Haha, illa. Stod och pratade i telefon med mamma, och just då kommer jag på var fan jag hade lagt dom. Bäst jag är! Nästa problem är mammas telefon som jag förlagt någonstans. Heja mig!

2009-08-02
 16:41:00

Nelly.se


Är helt kär i dessa skorna, när jag blir smal ska jag lätt köpa dom! :D
Älskling tycker inte att dom är fina.. Men jag ska ändå ha dom! 349kr på Nelly.se.
2009-08-02
 13:16:34

Seeeeeeeen morgon!

Magnus och jag gick väl och la oss vid 2-halv 3. Vaknade nu tio i ett :) Vaknade visserligen två gånger innan, först sju och sen elva. Har drömt en massa konstiga mardrömmar. Så nu när jag vaknade sista gången var jag superirriterad! Haha. drömmar är illa. Jag undrar varför jag drömmer så mycket... Det är alltid drömmar om folk jag känner, om grejer som nyss har hänt och om grejer jag är rädd om.

Idag fortsätter som sagt trädgårdsarbetet :) Blir nog att rensa ogräs och leta efter tulpanlökar :O Ingen som känner för att komma hit och hjälpa till? ;) Vi har kaffe.... och arbetshandskar x)

Men frukost först!


1 månad idag till jag och Magnus firar 3 år :) ♥

Hörs sen, puss!
2009-08-02
 01:13:28

Godnatt :)

Hejhej!

Idag har jag och Magnus röjt en massa i trädgården, och ska fortsätta imorgon! Kommer bilder då :)

Sen ikväll vid 9 åkte vi in till Malmö, hem till Jonas och Jessica där Caroline och Joakim också var. Vi spelade det nya Wii Resort spelet. Skitkul! Trött i armarna är man nu. Ska lätt köpa det spelet när jag får jobb. När nu det blir :/

Nu blir det tv, sen sova! Hörs imorgon, puss!
2009-08-01
 12:22:16

Godmorgon :)

Vaknade för en stund sen, gick direkt in i duschen :) så nu sitter jag här i handduken och funderar på att äta frukost. Ingen mjölk hemma, så det blir inget kaffe....
Te kanske? Lipton Mint är det bästa, speciellt om man är sjuk!


Min webcam krånglar, vilket jag tycker är konstigt eftersom den är inbyggd i datorn ;s ska lämna in hela skrället snart, trådlöst internet krånglar, usbportarna krånglar och den inbyggda minneskortsläsaren är död. Fast jag älskar min dator ändå! ♥ LG X110!
Fast ångrar lite att jag inte betalade 1000spänn extra och fick inbyggt 3G, för då var den rosa.

Nej nog om det, nu blir det frukost, sen hårfönen & plattången. Puss

2009-08-01
 02:18:42

Godnatt!

Sov gott sötnosar, det ska jag :)

(bilden är från september 2005, med andra ord - gammal)