2009-05-31
 23:07:13

söndag kväll = ?

varför händer det aldrig något på söndagar, speciellt på söndagkvällar? traaaadigt!

var på kalas hos mormor & morfar innan, hur trevligt som helst, god mat och min mysiga familj!
Mormor skulle sy in min klänning till studenten (beställde en alldeles för stor och det var krångligt att skicka tillbaka den) men så blev det inte. Mormor tyckte att jag skulle köra iväg och köpa en bh, måste ha halterneck till den klänningen, fast snyggast är ju ingen alls, men ändå inte ^^ Därför ville jag köpa en sån man klistrar fast, om ni förstår vilken jag menar! Jag visste att det fanns på Cubus på väla, hade sett det där innan, jag och moster for iväg i en jävla fart för att hinna innan de stängde. Såklart så var dom slut! Irriterad kollade jag inne på Lindex & H&M också, utan tur :( Kassörskan inne på Cubus sa att de antagligen hade på Cubus i hyllinge (familia), såklart så kör vi dit, gissa om att där var stängt redan.
Hem åkte jag utan BH och utan en insydd klänning!

Imorgon säljer jag Caramell :( Tråkigt nog! Kommer sakna min snutta! Sitter och snyftar lite just nu, det känns jättejobbigt :(
nog om det...


Är helt totalt sönderstressad redan inför studenten, hjärnan går på högvarv och därför glömmer jag ALLT! :(

nej nu deppade jag ihop totalt, hörs imorgon.
2009-05-30
 18:21:59

gräsklippning!

ja, idag har jag klippt gräset här hos mamma & pappa, när jag nästan var helt klar ville inte åkgräsklipparen mer, så jag fick ta en vanlig eldriven med sladdjävel ^^ men fint blev det! älskling har också klippt gräs idag hemma hos oss :) duktig! Mamma har legat på knä typ hela dagen, fixat i & vid rabatter, planterat blommor mm. Så nu är det riktigt snyggt i trädgården! Med undantag för en jättestor brädhög :O
Ikväll kommer Jörgen (familjens bästa vän typ), och då ska vi äta god mat och bara mysa! Jag, mamma, pappa & Jörgen bara!
Imorgon är det mors-dag, mamma har redan fått sin present :P Men vi firar ändå, i Åbro hos min mormor och moffi. Alltid lika trevligt.

Någon som har en Spotify-inbjudan över? Jag vill ge mamma en ^^

Nu ska jag fortsätta här, ska städa tvättstuga, grovkök + dusch, garderobsrum, mitt fd vardagsrum nr1 och mitt fd vardagsrum nr 2.
Hörs senare! Bjuder på en sötingbild på mig :) Jag och min gamla kise felix, varför jag valde denna bilden får ni veta på onsdag!
puss.

2009-05-30
 09:59:20

still in bed :)

japp, jag har inte gått upp än! funderar till och med på att somna om.

idag är det 13 dagar kvar till studenten, och man kan fan inte beskriva känslan!

hm, blir nog inte att jag somnar om. magen kurrar som bara den! plus att jag är sugen på te som fan. drömde världens konstigaste dröm, mest pga av ulrikas sms hon skickade kvart i tre inatt, men också handlade den om te, massor med te.
skumt!

Nej nu ska jag gå och uppfylla en del av min dröm (haha), puss
2009-05-29
 23:32:17

söt som socker?

2009-05-29
 23:29:06

in tha eket^^

kalaset var hur trevligt som helst, speciellt med alla sötungar som finns ^^ jag har ganska många kusiner märkte jag idag.

nu ska jag snart hoppa i säng, kolla youtubeklipp tills jag somnar eller så, eftersom det inte finns någon tv på min systers gamla rum där jag får bo när jag är här (mitt rum är fullt med skit, typ isolering och sånt). Imorgon ska jag och mamma tvätta fönster bland annat, inför studenten, annars lär vi aldrig hinna typ. TVÅ VECKOR KVAR! jag kommer säkert gråta på studenten, bara för jag är så jävla lycklig över att slippa allt drama :) visserligen kommer jag sakna att träffa natasha varje dag :/

ah, glömde att skriva om hos nemo innan ^^ eller ja inte mkt att skriva om, var där en stund med ulle, nemo, doris och några andra en stund. de värmde upp inför fest på gröningen :) nemos katt är så jävla tuff, mowits! men tack för kaffet Nemo! ;)

jag har blivit beroende av att läsa alla möjliga människors bloggar, skumma dumma jag. tiden rinner iväg när man gör sånt!

godnatt på er <3
2009-05-29
 15:23:29

skånetrafiken i mitt hjärta?

nej inte direkt, bussen som jag skulle ta fem i två kom fem över, därför missade jag tåget som jag skulle ta 14.38, och fick därför vänta på nästa som skulle gå 14.04, och inte förrens nu kommer vi iväg på mot lund och klockan är 15.19. För när tåget egentligen skulle gå fick vi vänta på "grön signal" och efter det skickade signalkillarna oss på fel håll så vi var på väg till Ystad. Då fick tåget backa tillbaka till centralen och köra in på rätt spår. SUCK!  Fan vad ni är duktiga på skånetrafiken/banverket, eller inte.

Dagens Roos, det är min mamma. Stackaren sitter och sätter betyg på sina elever, vilket är lika hemskt som att få sina betyg. Om inte värre!
Mamma, du är bäst, och det vet du om!


Rus - Lill Lindfors, jag älskar den låten. Ja, det är den i IQ reklamen där alla blir fulla som as på något bröllop typ.
"Hon plockar fram allt det jag gömmer, och minns allt det jag glömmer, och säger att hon är jag"

När jag kommer fram till stan ska jag leka med Ulrika & Nemo en stund, sen ska Ulrika jobba och jag ska på kalas för min lilla kusin fyller år, Wilma :) Ska bli trevligt!

PUSS!
2009-05-29
 09:14:13

ut på turné..

Godmorgon folket, idag är jag ledig. SÅ JÄVLA SKÖNT! Ska städa lite här hemma sen ska jag upp till Eket till mina älskade föräldrar, mina älskade katter och ja min älskade granne får jag ju inte glömma. Men här hemma lämnar jag min älskade magnus tillsammans med min älskade iller. Tur för mig att jag faktiskt har en jävla massa underbara människor runt om mig! Det är det inte alla som har, jag kan känna mig lyckligt lottat.

Av någon anledning har jag blivit attackerad av finnar :( blir smink på detta ja.

nej nu ska jag faktiskt klä på mig, äta frukost, städa, tvätta och dra! hörs sen, skriver nog på tåget!
Puss
2009-05-28
 19:35:32

lång dag, äntligen nästan slut!

dagen började med plugg med natasha, sen hade  vi lite lektioner, gjorde två redovisningar och ett prov! känner mig fett duktig! Redovisade en själv och en med Natto och Ulli ^^

funderar på om jag, och hela vår klass skulle gått drama, eftersom jag såg detta på min skärm nu när jag kom hem.

★ säger: du? kan du stå upp för vad det är du säger och tycker eller? svarar inte när jag ringer eller skickar sms.. pallar inte sånt snack. kom igen och bete dig lite vuxet, vad har jag gjort dig egentligen? inte ens snackat med dig på länge.. men du är visserligen en falsk jävla typ. snackat så mycket skit om ----- och sen går du och fjäskar för henne i skolan, väx upp kvinna.. herregud alltså.. hör av dig om du kan bete dig lite normalt.

jag säger bara en sak; HAHAHA!

älskar fjortisdrama, bara påminner om högstadiet *myser*

skriver om något vettigare sen, tack för en fin dag Natasha och Ulrika <3 puss
2009-05-28
 09:05:22

skolan ^^

Jag och Natasha sitter i biblan och bloggar, vi har inget bättre för oss...
Har egentligen sovmorgon, men vi bestämde oss för att gå upp tidigare och komma hit och plugga istället.
Visst är vi duktiga? :)

Lyssnade på Din Gata 100,6 imorse på vägen hit, dom ville att man skulle smsa in ett sms som fortsatte meningen: Jag kan inte leva en dag utan....
Jag skrev in; jag kan inte leva en dag utan min mamma, hon är lika viktig för mig som luften vi andas och himlen som är ovanför oss. Hon finns där för mig  varje dag och lyssnar som ingen annan. Jag vet att detta var typisk sånt sms ni inte ville ha, men min mamma är allt! Tack för den bästa kanalen, kram Erika Roos.

Sött va? Dom läste upp det i radion och sa att jag var nominerad till att vinna. :) Inte för att jag var ute efter att vinna ändå men det hade ju varit kul!

Nu ska jag skriva om buddismen, ni får ha det så bra! Puss

2009-05-26
 23:22:10

ZzzZZzzZz...

jepp, därför jag inte har skrivit på 3dagar, jag har sovit och gått i skolan ^^

gjorde två nya designs ikväll, en till nattipatti och en till ullebulle :) vad tycks? (50kr/st)

godnatt folket, puss!
2009-05-23
 16:27:24

Redaktionen!

Ja, nu sitter man här uppe i sonnarp, underbart.
Vädret är som vanligt här på detta stället, regn, sol, varmt, fuktigt, kallt osv. Helt ok :)
Just nu sitter jag och skriver en massa artiklar till lägertidningen (jag är funktionär för lägertidningen).
Förlåt för min dåliga uppdatering, trodde att jag skulle ha en massa tid över, men det har jag inte haft, och när jag väl har haft det har jag inte suttit vid datorn. Men nu gör jag det, ute i en solstol och bara njuter. Solen skiner och vinden blåser sådär lagom :) Underbart.
Lägret är slut imorgon, känns lite tråkigt. Då får man ställa om livet på nytt, det är verkligen så, när man åker på läger blir man sig själv, man kan säga & göra det man vill, och bara njuta med sina vänner. Svårt att förklara för ickescouter, men ja..

Lördag kväll är lägrets höjdpunkt, då är det show i gläntan(en scen som ligger mitt i en vacker glänta). Sen är det sista natten, då allt bus hittas på, då man sover minst osv. UNDERBART!

Nu ska jag göra någon nytta, hörs sen kanske! <3

 
2009-05-20
 21:54:35

kväll i eket ^^

japp, här sitter man med megaryggont :( åkte in till akuten i malmö igårkväll, fick värktabletter (som hjälpte) och åkte hem igen. antagligen ryggskott, mammas & sköterskans gissning ^^ fick inte träffa doktorn, eftersom det skulle ta flera timmar skickade dom hellre hem mig. Stackars mig ^^

Vårläger imorgon till söndag, ska bli totally underbart!
lär uppdatera ofta, har datorn med mig! puss

2009-05-18
 22:25:56

Hven lr Ven?

Dagens stora fråga när jag Natasha och Ulrika cyklade runder, tack för en fin dag flickor :)
bilder kommer imorgon, tog några fina med ulrikas kamera, glömde ju min egen hemma.

just nu är det väl plugg som gäller, två redovisningar imorgon ^^ tack Carina! Skulle varit gjorda för längesen men ja... Carina gav mig och några till tillfälle imorgon, där har ni en snäll lärare, jämnfört med vissa andra. suck!

puss & hej!
2009-05-18
 22:20:39

scrapblog.com <3

2009-05-18
 00:26:20

godkväll!

skulle bara skriva hej & så :) var hos Tobbe ikväll, myskväll med fotboll, chips, läsk, godis och kaffe! Fotbollen sög, jälva hammarby :( fast vi ägde hela matchen typ, kasst som fan.

nu ska jag hoppa i duschen, sen leta upp kläder och packa lite inför imorgon, ska bli en skitbra dag har jag bestämt!

du vet att jag finns här för dig, dag som natt

funderar på en svartvit design snart, :) puss&godnatt.
2009-05-17
 15:48:56

dagen efter ^^

Festen var hur trevlig som helst igår, god mat & god dricka och såklart underbara människor!

Vi kom hem vid 2nånting, somnade direkt, vaknade 13.00 idag. Där försvann den dagen ^^

Imorgon är det Ven som gäller, ska bli skitkul, cykla tandemcykel med Natasha :) Lovar att slänga upp lite kort från det nu när jag har hittat digitalkameran här hemma.

Vilken är finast? :)
puss hej!
2009-05-16
 16:56:53

25års kalas :)

Idag ska vi fira Magnus storebror Micke, han fyller 25 :)
nu kommer Tomas och hämtar oss, och så tar vi taxi hem!

Puss & hej!
2009-05-15
 10:46:35

liten & söt ;)


jag är kanske 12 på den bilden, haha. älskar gamla bilder! :) puss
2009-05-14
 21:30:52

Den bästa listan jag gjort någonsin! Så sjukt kul.

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga



1.
Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Blää jag vill ha pepparkaksmuffins

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Glöm inte att plugga.

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Tack de samma du.

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Ta med dig morgon dagens hd ti skolan imorgon censur är med i den.

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ta med dig tamponger!

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
DOM FUCKING BORRAR I VÄGGEN IGEN!

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Gå och lägg dig.

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Nej.

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Min dator är cp.

10.
Din romantiska replik?
jag spydde.

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Va snällt.
2009-05-14
 20:59:38

ett litet tips :)


scrapblog.com, som scrapbooking fast på datorn :) fett nice! Puss
2009-05-13
 19:25:16

studenten närmar sig nu...

med läskigt stora steg, underbart men skrämmande.
 
2009-05-12
 22:53:45

myskatt :)

jepp, ikväll är jag faktiskt rätt glad för honom, sitter här och känner mig aldeles nere och ensam, då kommer den lilla sötnosen och lägger sig i mitt knä. gud vad jag älskar djur.
önskar att jag hade 9000, då hade jag varit överlycklig, för i slutet på juni kommer den lilla valpen som jag och magnus tänkt köpa, men så blir det inte. ingen hund, och caramell är snart såld. fan att inget ska gå som man vill.

nu ska jag lägga mig på soffan och glo på tv tills jag knappt kan hålla ögonen öppna.

godnatt på er.


2009-05-12
 00:36:23

natt.

hade kunnat skriva godnatt som rubrik, men det är det inte.
ska sova själv igen. vill inte, och kommer säkert försova mig imorgon. :/

pratade med en kompis innan, och vi kom fram till att; visst alla förändras, men fan vad det suger.

jag önskar allt var som förut, du bryr dig inte längre.

Magnus, du är mitt solsken, min klippa mitt allt, fan vad jag älskar dig. 3 år snart!

natt, puss!

2009-05-11
 07:39:13

morgon -.-

jag hatar morgonen. just nu sitter jag här och mår riktigt illa av huvudvärk. ingen jävla aning om varför.
stannar hemma första lektionen, får se sen om det släpper. studentmössorna kommer ju idag....

puss & hej.
2009-05-11
 00:34:25

godnatt <3

har precis tagit ett bad, känner mig som en ny fräsh människa :) helt underbart. badkar är underskattat! har ju inget hemma.

jag och älskling ska snart gå och lägga oss, skönt. är trött och har ont i huvudet! hoppas katten inte väcker mig 200gånger inatt också. men det får jag nog tyvärr räkna med ändå.

IMORGON FÅR VI VÅRA STUDENTMÖSSOR ! Underbart.

godnatt på er! puss.
2009-05-10
 16:28:09

underskrift ^^

2009-05-10
 13:45:11

the veronicas

fan vad dom är bra :) kan lyssna på deras musik hur mkt som helst.
i 1an hade jag hela MP3n full med deras låtar, sen vet jag inte varför jag inte har lyssnat på dom förrän nu.
 Mysigt är det iaf!
Idag kommer älskling hit och sover över, skönt att slippa sova själv, det är inte min grej.
Katten ligger och sover i mitt knä nu, sötnosen :)
Nu ska jag käka "frukost", sen städa hela lägenheten (inte för att det egentligen behövs, men jag är rastlös).

puss & hej.
2009-05-10
 01:54:57

mitt i natten...

telefonprat, sms, vin & nagellack :)
ja där har ni min mysiga ensamhemmakväll!
har mitt fina OMG china glaze nagellack på mig, väldigt fint.
lyssnar på veronica maggio, njuter av hennes fina röst.
ska nog lägga mig på soffan snart och sova ^^ kan inte sova i sängen, inte utan magnus..
han ska ligga vid min sida för att jag ska sova gott. drömmer bara en massa weird drömmar utan honom. blä!

jag tycker att ni som läser ska kommentera oftare, med tanke på antalet ;)

puss, älskar er.
2009-05-09
 22:47:37

Mamma....

I didn't wanna listen to what you were saying
I thought that I knew all I need to know
I didn't realize that somewhere inside me
I knew you were right but I couldn't say so
I can take care of myself
You taught me well

Ur låten I Learned from You med Miley Cyrus & Billy Ray Cyrus
2009-05-09
 17:27:53

lite ögongodis till folket x)


jävla snyggo man är ;)
2009-05-09
 17:25:53

prov, kalas och huvudvärk...

PROVET GICK BRA! tror jag iaf, återstå att se...
pluggandet tog hela natten, jag och natti har egentligen ingen studieteknik ^^
efter provet stack jag tillbaka till lägenheten, matade katten och la mig på soffan och nästan dog.
tröttare än tröttast och med en ilande huvudvärk åkte jag ändå iaf på kalas!
Kalaset var hur trevligt som helst, trevligt att träffa släkten, vet inte hur längesen det var typ.

nu sitter jag här vid datorn, endast för att hålla er lite uppdaterade, ska strax slänga mig i soffan och plugga vidare.
ska bara komma på hur man får väck den söta sovande katten som ligger i mitt knä, utan att väcka honom :P

puss.
2009-05-08
 17:59:49

lägenhets/kattpassning & plugg.

yes, jag sitter just nu i hbg i claras&robins lägenhet och passar katten yamaha.
natasha gör mig sällskap idag, massor med plugg inför imorgon tyvärr. godis, cola, cigg & billys panpizza hjälper oss genom pluggandet. antagligen når vi inte betygen vi vill ändå ^^ men vi håller modet och hoppet uppe.

en vis vän skrev till mig en gång:
"Livet är inte alltid en dans på rosor. Det är de svåraste och jobbigaste tiderna som man ska kämpa sig igenom. Det är då man växer och tar lärdom. Viktigast är att inte ge upp. Jag vet att du är stark och klarar ut detta med. "
tack för det min vän. läser det smset varje dag och ler varje gång. <3

prov, kalas, myskväll är morgondagens schema!
men tack för mig iaf, puss & sånt!


natashas & min sko, DC SHOES for life!
2009-05-05
 23:23:49

naglar, sömn och plugg.

Har precis målat om mina naglar, till någon skum halvgråfärg, halvgenomskinlig, oljeskimrande färg ^^ haha. Blev ganska fint faktiskt :) Lite för transparent för mig men äh, det får sitta. Hade nog varit grymt snyggt med vitt under. Ulrika i klassen hade kritvita naglar idag, väldans snyggt, naglarna såg väldigt långa ut. Sen var hon kass och pillade bort det på lektionen, knäppis hon är *puss*.

När jag hoppade på tåget bloggade jag, sen sov jag fram till centralen, när jag väntade på bussen stod jag lutat mot en lyktstolpe och halvsov, sen på bussen sov jag nästan hela vägen och när jag kom hem sov jag ett par timmar. Nu ska jag snart gå och lägga mig. JAG ÄR TRÖTT!

Bara tanken av skolan tar kål på mig, religionsprov på torsdag, sen prövning på lördagmorgon. SUG!

puss och godnatt!


Natashas och min dyra drog, fika på espresso house <3
2009-05-05
 16:11:53

on the train again ^^

ja, som rubriken säger så sitter jag på tåget igen, nästan 7 timmar senare. Skolan har väl varit helt ok, utmattande bara. Som vanligt. Höjdpunkten var väl Nationella Engelska B Speaking som jag hade sista lektionen. Tillsammans med Natasha och Anna :) Jag kände att det gick väldigt bra, med det säger jag inte att jag är någon mästare på engelska, men det kunde gått mycket värre. Jag är sån person som pratar för att det ska pratas, ha. Måste ge plus till vår lärare, hon är väldigt bra och vettig. Hon lyssnar och förklarar, helt rak på sak. Undrar om hon läser min blogg idag? Nämnde den innan ju^^

Gissa vad, tåget är sent igen. Vilken suprise! Jag dog nästan av chock. Eller inte....

Nu dör mitt batteri på datorn snart, så vi hörs nog sen. Puss!
2009-05-05
 09:36:12

on the train...

som vanlig försov jag mig idag ^^ ställer två larm, hör inget av dom, magnus väcker mig klockan 6, somnar om, osv...
Jag är verkligen superkass på att vakna. Min starka sida är att sova. :) Någon mer som har det som har det som sin starka sida? Ha!

Natasha är som vanligt mitt trogna sällskap när jag pendlar, via sms :) Idag är jag helt snygg, min nya skjorta (röd-vit-rutig), jeans som jag snott av Clara, rött Oriflamenackelack som jag fått av lilla kusinen Ebba och en übersnygg silverring med röd sten! Ja och såklart förlovningsringen på ringfingret ^^

Mitt tåg är sent, som om jag inte var sen nog redan. "Vi beklagar, vi beklagar, önskar er en trevlig resa" Blablabla, jag vet att det inte är konduktörernas fel men fan att dom kan låta så trevliga när vi är en kvart sena redan. SEGON!

Lyssnat på radio hela  morgonen, DIN GATA 100,6. Fan vad den kanalen är bra, bra musik och roliga pratare :)

I city idag står det om "dom nya kurirerna", en 16åring åkte fast med 50kg Khat i bagaget, hur jävla dum får man vara? 16år och kör bil mellan Dk och Malmö, idioten kan ju börja med att ha åldern inne. Jävla skitsumma hon gjorde det för egentligen, 3700kr. Skaffa dig ett sommarjobb din dumma jävla brud! Så korkad får man fan inte vara. Suck! 3veckor tidigare åkte hon fast på Öresundståget med 36kg i två resväskor. Hon måste känna sig jävligt korkad. Visserligen dömmer jag väl utan att veta allt men fan.. Hennes medresenär på båda resorna är 14år gammal, jösses. Därför kan hon inte straffas, och får leka med socialen istället. Jag tycker de ska dömma den jävla snorungen så får hon ta sitt straff när hon fyller 15 istället. Man får inte göra precis vad som helst och bara komma undan. Jävla sweden. Nog klagat.

Nu är jag i lund, och härifrån blir man alltid sen pga ombyggnaden av hela perrongen. BLÄ!

Imorgon åker jag upp till HBG och stannar till nästa torsdag. Ska bli najs :) Men segt utan älskling!

Den 8 Juni ska jag och Natasha få fina naglar, bara en liten påminnelse till mig själv! Har faktiskt varit så duktig och slutat bita på mina, visserligen är de inte så långa, men jag har slutat! :D Stoltis. Nästa grej som ska slutas med är rökningen. Men det blir inte förrens vid studenten.

Nu ska jag surfa lite annat skit, hörs sen, puss!
2009-05-03
 23:39:30

Godnatt!

Hej söta läsare! Kalaset hos min moster var helt ok, mysigt att träffa släkten :)

studenten är jobbigt men underbart nära...

klockan är mycket och jag ska upp fem, för ännu en hemsk
vecka i skolan. helt ärligt så orkar jag inte mer,
jag orkar verkligen inte ens tänka på allt jag har att göra.
 jag erkänner iaf nu att mina betyg inte kommer leva upp till någons förväntningar.

ett meddelande, jag älskar dig mamma, om du nu läser fortfarande..

godnatt, och sov gott!
2009-05-03
 12:44:57

kalas :)

snart ska vi köra från eket till påarp på kalas, sen ska jag och älskling hem :)
haft en skön helg hos föräldrarna, som alltid.

nästa vecka på torsdag ska jag passa lägenhet en vecka! :D ska bli fett najs ^^

puss <3

2009-05-02
 22:37:59

kväll :)

mamma & pappa myser i soffan med vars en kopp te jag gjort till dem :)
magnus kom precis hit, han har varit hos mormor & morfar heeela dagen och lekt bilmekaniker.
jag myser bara framför datorn med lite onlinespel och te.

har läst mina gamla dagböcker idag, från 2002 till 2005, jösses vilket liv jag haft.
alla gamla pojkvänner, tjejkompisar, bråk, känslor, dikter mm fanns med.
läste högt för mamma och skrattade så tårarna nästan grät. :)

snart ska piercingen bytas :D moha!

Natasha och jag hade värsta seriösa samtalet idag, vi började prata om idioterna som dödar varg och slutade med att prata om våra älskade gamla hundar vi själva haft. Jag älskar verkligen Natasha, hon är min bästa vän som alltid finns där när jag behöver henne. Våra betyg kanske inte ser så jävla bra ut men fan vad vi har haft kul tillsammans i gymnasiet. <3

nu ska jag dra, puss & hej.