2009-03-20
 20:15:02

I'm back!

Hej mina älskade söta läsare!

Har inte skrivit på över en vecka :O hemskt. Skolan har tagit mkt tid, även pendlande och sömn. Är ju inte så långt kvar till studenten nu, och betygen måste fixas. Jaa, jag är alltid ute helt sent och sköter mig inte tillräckligt ^^ faen. men iaf, för mkt frånvaro satte mig ganska i skiten, men nu är allt ok igen. Har bott i eket hela veckan, varit i skolan varje dag och blivit av med IG varningar (nej inte alla ^^). Känns som allt börjar ordna upp sig! Tråkigt nog har jag satt upp min lilla Iller på omplaceringsannons, av olika andledningar som inte hör hit på bloggen. Så gårdagen var sjukt jobbig. Men idag känner jag mig lite piggare, solen har lyst i mitt ansikte hela dagen, UNDERBART.

psoreasis, psoreasis och psoreasis, jävla skitsjukdom :( kliar, svider & ser inte snyggt ut. någon som vill byta med mig?

Imorgon är det kalas hos magnus lillebror & hans sambo, som nu flyttat ihop :) trevligt. och på kvällen blir det poker med lite folk här hemma :)

Städning på högsta grad står på schemat! Änsålänge har jag städat heeeela köket, väldigt nogrannt! Magnus pappa såg det direkt och sa att det var jättefint, kul att höra faktiskt :) Sen har jag fixat lite med kläderna som finns överallt, massor med ren tvätt som ska vikas och upp i garderoberna :) Jag är såååå duktig.

Älskling är också duktig, som renoverar badrummet :) Äntligen har vi komunalt avlopp! Snart är dusch och toalett också fixad dessutom :) Torktumlare, diskmaskin & komunalt avlopp, fan vad det fixas här hemma! :)

Nu ska jag titta vidare på Let's Dance, tycker faktiskt att Laila Bagge ska vinna för hon är sjukt duktig och väldigt snygg!
Puss!
2009-03-12
 16:05:27

halvångest.

över ganska mkt faktiskt, jävla studenten, jag längtar och vill inte samtidigt. det går för fort, känns som om jag aldrig lär hinna :(

skola imorgon, sen helg, underbara älskade helg. :) jesper kommer ner och sånt dessutom! melodifestivalen och kommunalt avlopp, kan helgen bli bättre? ;D haha.

skolan var ganska ok idag, löjligt tankspridd bara, men det ordnar sig. sista lektionen var bäst, Anna & jag labbade tillsammans på naturen, hade jävligt roligt. vi tittade på massa grejer i micro-skåp :D

blä nu ska jag sitta på tåget i 45min till, sen sitta på centalen i en timme, jävligt bra tajmat fucking skånetrafiken!

puss & hej.
2009-03-10
 17:33:24

eller?

2009-03-10
 17:06:07

rubrik ^^

ja fantasin räckte inte längre. det var en hel vecka sen jag skrev, jag vet ^^ har verkligen haft fullt upp med skolan, pendla, sova, osv. men idag är det studiedag, halva dagen gick åt till att gå i kill-affärer med magnus, ja och handla mat.
jag har tappat båda plopparna till mina mobilhörlurar :( men jag har hittat en ny kärlek, Skullcandy TI Rosa Fur.
Vem tänker ge mig dessa underbara fina hörlurarna? som matchar mina skor ^^ haha.


puss på er!
2009-03-03
 17:38:10

blöh, tråkig tisdag.

ja, som vanligt. just nu sitter jag på centralen i malmö och väntar på min buss som går tio i, och då har jag suttit här i en timme.
skolan var ganska seg idag men ändå ok, med vissa undantag. bodil var ganska seg i huvudet idag enligt mig, för rätt många veckor sen berättade hon att min praktikrapport var tillräckligt bra för att jag skulle få utvärdera mot VG, idag får hon värsta dampet på mig och säger att jag ska utvärdera mot G. Men envis som jag är fick jag min vilja igenom, jag skrev mot VG och kände att det gick ganska bra, återstår att se...

ni ska se så fattigt tangentbord jag sitter med här på Sidewalk Express :O mellanslagstangenten/space är som en skumpebräda som man kan trycka ner helt på sidorna, sjukt jobbigt. och resten av tangenterna är så sega så jag måste slå helt hårt så det låter löjligt mkt. precis som om jag är arg!

okej, sen måste jag klaga lite till, på två saker, 1 Telenorförsäljarna som står här på centralen idag, jag gick förbi och då kom en snubbe och sa: Hallå damen, haru tid elle?
Jag tänkte bara vad fan vill du sälja till mig med det jävla sättet, jag sa till honom att jag inte hade tid eller ork och fortsatte till pressbyrån, när jag går tillbaka, förbi honom igen, hojtar han: nu har du väl tid? va? va? va?
Jävla idiot!
Nummer två jag vill klaga på är ordningsvakter, okej kanske inte alla. Men varför slänga ut en jävla uteligger och sitter och sover på en bänk? Vem fan stör sig på honom? Personerna som sitter på samma bänk intill honom bryr ju inte ens sig, varför ska då dom jävla tomtarna slänga ut stackaren? Usch. Sen idag så var det några killar och tjejer från England som lullade runder här inne med instrument, så de bestämde sig för att spela lite, det var ganska fint, men absolut inte högt eller störande, men fram kutar denna svenska stolta ordningsvakt i sin fula gula reflexväst och idiotförklarar dom och ber dom dra.
Att han istället bara sket i vilket... hur orkar dom? negativa tråkiga människa. Vi andra bara njöt av musiken ju.

Sen lite positivt får jag väl slänga in...
Det är HUNDRA DAGAR KVAR TILL STUDENTEN IDAG! 100! Sen är man fri som en fågel och fattig som en lus ^^
Något annat som också är positivt är min fina klass, fan vissa dagar hatar man er värre än pesten, andra dagar är vi verkligen bäst tillsammans, ett riktigt team.
Natasha ska väl också få lite kredit, hon är ju min bästa vän, en riktig klippa i mitt liv, älskar dig gumman och det vet du, skulle aldrig klara mig utan dig. <3
Meeeeeeeeeer positivt? ja, imorgon ska jag övningsköra med mammi, och sen ska vi sola :)

Nu ska jag snart logga ut och gå till bussen!

Puss på er!
Extra pussar till: Pappa, stackaren! Mamma, för hon är bäst! Magnus för han är min! Natasha för hon är yr!
2009-03-02
 20:15:08

Utvärdering imorgon, blä!

Kriterier för betyget Väl godkänt

Eleven resonerar om hur bemötande och specialpedagogiska metoder kan påverka människors utveckling och kommunikationsförmåga.
Eleven diskuterar frågor kring människor i behov av särskilt stöd samt föreslår alternativa lösningar.
Eleven gör observationer, bedömer resultaten samt drar egna slutsatser

jepp, det är vad jag ska skriva om imorgon, så jävla segt. men jag vet ungefär vad jag ska skriva! :) ju mer man skriver desto mer nöjd blir bodil ^^

var ju ej i skolan idag, kändes verkligen som om någon trampat mig i ansiktet imorse :( jobbigt.
men ska dit imorgon, lär bli en jobbig dag, på grund av vad jag lovat mamma & mig själv. men vi får se! :)

puss på er mina sötnosar!

2009-03-02
 17:23:34

Lite om min lördag!

Ja, i lördags klockan halv nio tog jag bussen från eket till stan, därifrån åkte jag med tåg till Tina i kattarp :)
Samtidigt som jag kände mig väldigt lugn kände jag mig jättesjuk av bihåleinflammationen och extremt nervös.
Tina och jag åkte från henne tjugo i tolv typ och väl framme på skolan var hela parkeringen full med bilar och vi fick höra att högaborgskolan skulle ha föräldramöte, vi hann dampa igång och bli alldeles crazy innan vi fick reda på att de skulle vara i matan och inte i aulan ^^
Sen körde vi igång med att träna, jag var den som presenterade allting, ganska soft roll! :) På träningarna sa jag fel hela tiden och kunde aldrig prata klart. Det gick faktiskt skitdåligt hela tiden.
Klockan två skulle föreställningen börja!
Mamma, Pappa, Clara & Jesper kom typ kvart i! Då blev jag extremt nervös. Kunde inte tänka alls.
Men iaf, själva föreställningen var succe! Iaf enligt mig, jag är så stolt över min insats, dessutom fick vi ihop 10 000 måltider! :)
Tack älskade PP3 för att ni finns och gjorde denna kvällen så bra. Är grymt stolt över er.


puss!

2009-03-01
 02:21:50

Lyckad dag, trots allt.

Ja, cabaren blev faktiskt helt perfekt enligt mig. Är sjukt stolt över hela min klass och mig själv!
Ulrikas pappa & Malins mamma var berömde mig, vilket gjorde mig så stolt!
Mamma, Pappa, Clara & Jesper var också där, glad var jag för det! Synd älskling inte var där bara :(
Men allt gick faktiskt bra! Trots att jag var sjuk och så.

Nu ska jag sova iaf :)

puss!