2009-08-18
 11:29:00

Ut på turné!

Ja, idag ska jag äntligen ut ur huset. Håller på att bli knäpp nu när jag är hemma varje dag. Helt sjukt tråkigt! Visserligen ska jag bara till tråkiga arbetsförmedlingen. Hoppas jag får något jobb snart. Är helt sugen på något städjobb, typ trappstädning och sånt. Haha, sjukt va? Kanske ska börja med att städa huset först?

Imorgon ska jag upp till mina föräldrar och hälsa på :) Sen på torsdag ska jag upp igen, då ska jag på högstadiedisco! HA!

Kan berätta lite om helgen :) Vi åkte till Karlskrona i fredags och stannade där uppe till i söndags. På fredagen gick vi lite på sailet (typ en liten hbg-festival fast med båtinriktning). Även på lördagen gick vi på sailet, hela förmiddagen. Gick ner i u-båtar, tittade på vapen hos militären, gick på en minröjarbåt, tittade på en av stealthbåtarna (sånna osynliga, megastora), köpte remmar osv. Sen på kvällen var det dags för släktträff, på Magnus morbrors lekland. Sjukt kul! Körde små el-bilar, lekte i bollhav, hoppade studsmatta osv. Var mest med Eva, magnus kusin. Skitsöt tjej, som verkligen är mogen för sin ålder. Åkte hem ganska sent och gick och la oss direkt. Sen körde vi hem på söndagen.

Trääävligt...

Fler som vill ha ny bloggdesign? :) Ni betalar, jag fixar!

Puss <3


natty

ska du med på torsdag eller?



PUBLICERAT: 2009-08-18, 12:29:51 | URL: http://natashalarsson.blogg.se/
natty

haha förresten snygge bilden på oss på din head :p



PUBLICERAT: 2009-08-18, 12:30:59 | URL: http://natashalarsson.blogg.se/
Elin

Snyggt det blev gumman. Tack, känns skönt att vara hemma igen :) Ja, hur har du det om dagarna? Helst kvällar eller dagar? :) Hihi pusspuss. <3



PUBLICERAT: 2009-08-18, 13:44:01 | URL: http://eejjlin.blogg.se/
RonJa

Varför står det arbetsförmedlingen i hörnan på headern? +ryser+



PUBLICERAT: 2009-08-18, 13:58:13 | URL: http://papillonsdamour.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: