2010-11-30
 15:29:43

Förkylning..

Hej snyggingar :)
Mår inget vidare idag heller, både jag och babe är sjuka ;( Feber & grejer. Skitkul. Har lyckats få upp lite julpynt iaf, men det är inte mycket man orkar när man är sjuk.
Just nu sitter jag här och försöker ladda ner World Of Warcraft, japp jag ska börja spela igen :D Gör ju inget vettigt på dagarna ändå. Fick spelen & 90 dagars speltid av systeryster och av pappa får jag spelet som släpps nästa vecka plus en keygenerator :D Tacktack! :D Härligt med tidiga julklappar! Men jag har stora problem med nedladdningen och håller på att bli riktigt störd. JÄTTEKUL.. Eller inte. J får hjälpa mig sen!
Jag fryser hela tiden, fast jag har gott om kläder & filtar på mig. Jätteilla. Dessutom måste vi ta oss iväg & handla.. Har inget hemma, kylen ekar och i frysen hänger det istappar...
Ronja är ett monster, men fyfan vad jag älskar min hund :love:
2010-11-28
 23:43:09

Första advent..

och jag har inte hunnit få fram något julpynt, katastrof!
Julstugandet (?) gick bra idag, inte lika bra som i fjol men lite pengar till mormor & moffi blev det :) Trevligt som sjutton i vilket fall som helst. Jag fyndade också lite grejs, en tub-halsduk, en berlock till mitt armband & en sån ansikts ångare! :) Perfekt! Det enda negativa var kylan, fan vad jag hatar snö! :( När jag kom hem var jag genomfrusen, näsan var täppt & det bubblade i öronen. Jättekul. Mår fortfarande skit och har feber, så tyvärr får jag antagligen stanna hemma från jobb imorgon, jävlajävla mög. Men har jag feber är det ingen bra idé.
Låg i sängen och glodde på film innan, Bed time stories med Adam Sandler, ruskigt bra. Som alla hans filmer :love:
Nu dricker jag te och ska strax hoppa i säng!
Hejdå!
2010-11-28
 10:35:24

Räkningar, shopping & Julstuga.

Hej allihopa! :) Kul att så många tittade in sist jag skrev, hela 13st :)

Nu är alla räkningar framme och skall betalas, skönt! Sen blir det julklappar för resten :) Har bara köpt en änsålänge..

Eller ja, två.. En jättetv till mig och Magnus! JAG ÄLSKAR! 46" Full HD LED från Samsung! :) Äntligen blev vi av med vår tjockistv på 28". Sitter och bloggar från den nya tvn btw ;)


Igåär försvann strömmen för 940 pers i Vellinge och Trelleborg, gissa om vi ingick där? Jupp.. Så vi drog till mediamarkt, sen IKEA och sist Willys. Ingen shopping direkt, men små nödvändiga saker iaf :)

Idag ska jag stå och sälja mormors grejer (mössor, vantar, halsdukar osv) och jag hoppas att jag får sålt en massa :) dom behöver ju pengar mina älskade morföräldrar.

Vi hörs :) :love:


2010-11-24
 23:38:40

Långt inlägg :)

Hej ni få läsare som finns kvar! 4-5 stycken om dagen, sötnosar! :)
Mycket och inget har hänt sedan sist...
Farfar gick bort som ni förstod, han är väldigt väldigt saknad, mer än så behöver jag inte skriva.
Ronja har växt som fan i helvete, hon är ett riktigt litet monster! Älskad är hon iaf, av alla. Vi har gått valpkurs hos grannen och hon lärde sig massor, även om hon var inne i världens trotsperiod. Hon är proffs på sitt och ligg, kan stanna och hit, halvdann på att gå i koppel för hon har så bråttom den lilla damen! Hon är inte rolig att lämna själv hemma, hon river ner saker och biter sönder vadsomhelst, kablar med ström i bland annat. RIP plattången! Men med munkorg på går det helt ok! Av snälla Jessika fick Ronja en boll som man kan stoppa godis i, men hur jävla kul är det att få en godis i taget? Nej fan, Ronja bet sönder hela bolljävlen i småbitar och hällde ut allt godis. Älskade odjur! Nog om henne...
Jag jobbar och sliter, på svärmors jobb då och då (lär bli mycket i december & januari) och varje dag på mitt riktiga jobb som städerska. Skönt att tjäna egna pengar och känna att man bidrar, synd att det typ aldrig blir pengar över men det lär bli bättre när vi får rätt på ekonomin. Det är inte lätt att bo i hus..

Vad har mer hänt då?
Vi har fått ett riktigt sovrum!! Innan har vi sovit i vardagsrummet, inte jättekul! Nu sover vi på ovanvåningen (hundfritt!!!) i vår nya fina säng. Kommer bilder snarast, sitter på fel dator nu! Dessutom har vi köpt nytt täcke (Ronja slaktade det gamla, JÄTTEKUL med dun i hela huset....), ett jätteduntäcke som vi bara äääälskar :)
Min viktnedgång har ärligt talat gått åt pipan, men det är på G igen! Naturdiet & gåstavar FTW! Hejar ni på mig?
Nu ska jag titta på Big Bang Theory, me like!
Ha det bra! :love: