2009-07-31
 20:45:02

Uttråkad...

Sitter och tittar på Family Guy, lyssnar på när Magnus snarkar i soffan och funderar på vad jag ska göra. Blir nog att fortsätta städa och tvätta. Låter kul? Ska bara sitta hemma hela helgen, känns trist. Blir nog att jag åker till mormor & morfar nästa vecka och hjälper till med en massa :) Funderar på att ha inflyttningsfest hemma snart, alla klagar på att vi inte haft det än. Illa! Ja, fylle & folk är aldrig fel.

Nej nu blir det städning! Puss!
2009-07-31
 18:37:02

Furminator!


Ge mig! Är så trött på Simbas hår överallt. Läste om denna i ett forum, alla skriver
att dom är supernöjda. Synd den kostar 400kr. Julklapp?
2009-07-31
 11:55:58

morgon?

ja, iaf för mig. :) har ni andra sovit gott?

Denna väggdekoren var lätt coolast!
Visserligen är vi inte gifta än, men man kanske ska lägga ett bud?
 
nej, frukost nu. puss!
2009-07-31
 01:54:19

Tradera..

Hemsk & helt underbar sida, man kan få så många idéer som kan kosta massor med pengar ^^ Läste i min kusins blogg om väggdekor som hon budar på, blev helt såld direkt! Sen hittade jag en borste till katten som heter FURminator, som är en extremt bra borste enligt ett helt forum. Kostar visserligen därefter, men Simba lämnar ett vitt sträck efter sig hela vägen när han går. Så, vi får se. Kanske fler som beställer designer så kanske jag har råd? Aja, godnatt med er.

puss
2009-07-30
 17:01:28

morgon, malmö, fika, hejdå.

Hej!

Vaknade vid halv 11 eller något, då väckte söta Natasha mig. Låg kvar en stund och pratade med henne, sen gick vi upp och åt frukost, varm oboy och ostmackor. Sen satt vi och snackade och kollade på film (FightingTemptations med Beyonce). Sen tog vi bussen in till Malmö, satte oss på EspressoHouse och fikade på centralen. Efteråt tog jag bussen hem och efter många om och men kom Natasha med ett tåg till Helsingborg :)

Nu ska jag städa lite :)

Vad vill ni att jag ska skriva om här i bloggen?

pussen

2009-07-30
 01:56:15

godnatt?

Nu sitter jag och Natasha och tittar på Bring it on, pratar om bebisar, tittar på bebisar, läser bloggar, bloggar, tittar på gravida folk osv. Ja, vi längtar som fan efter Natashas bebis :) Gulleungen.

Simons kalas var jättetrevligt, det var jag, mamma, clara, magnus, tobbe & frida, anna och david(?) och deras son Linus, Fridas pappa och Tobbes pappa, och såklart stjärnan själv Simon! Drack kaffe, snackade skit, kollade på ungarna när dom lekte och bara njöt :) Simon fick två leksaker av oss, en sån man ska stoppa klossar i rätt hål och en som man ska slå ner morötter med en hammare, han tyckte om båda :)

Ligger och fnissar med Natasha i soffan, åt ett skumt minne från sist jag var i stan. Vi satt inne på espresso house så kom det en skum fet kvinna med rullator som stönade hela tiden och satte sig vid oss. Så frågar hon mig en massa saker, typ ska du bli mormor? ska man äta det röda i salladen? och blablabla. Skitäcklig. Haha, vi höll på att dö iaf, skrattade så jag nästan dog när vi gick ut från espresso house. Minnen!

Hm... vad ska jag slänga upp för bild idag? Trög som jag var glömde jag ta bilder under hela semestern typ, på simons kalas osv. Så ni får detta, en bild på mig! Varsågoda :) Den är tagen med min webcam i sånt tramsprogram, haha! :)
 


puss!

2009-07-29
 16:36:42

Kalaaaaaaas!


Japp, nu ska vi snart köra! Senast klockan 5 kör vi :) Mot Ekeby!
Outfiten är jeanskjol, vita leggings & ljusrosa tröja!
puss & hej
2009-07-29
 13:23:04

Husvagn <3

Som några vet så fick jag en husvagn i studentpresent av min Mormor & Morfar, och jag älskar den. Magnus och jag har redan varit ute med den i nästan två veckor, väldigt lyckat. Först var vi en helg i Göteborg med Magnus familj sen var vi en vecka i Karlshamn tillsammans med Magnus bror Micke och hans sambo Josefine. Woooooonderbart!


2009-07-28
 19:47:01

Just nu..


Jag ligger i soffan, tittar på Simpsons, stör mig på den underbara solen som tvunget ska lysa i mitt fejs och pratar med Natasha. Som antagligen kommer hit imorgon :)

Någon mer än jag som är beroende av onlinespel på facebook? Känner mig som värsta nörden, men jag har inget annat att göra. Jo nu ljög jag, jag måste tvätta och ta disken! Lika bra att göra det direkt.

pussenuss!
2009-07-28
 17:02:10

Lista

Jag har insett att min senaste kyss: var lika underbar som alla andra :)
Jag lyssnar på: American Idol som är igång på tvn.
Jag pratar: alltid för mycket.
Jag tycker om: kramas!
Jag avskyr när folk: ignorerar en.
Mina bästa vänner är: natasha & jesper.
Min första vän heter: Clara Roos
Kärlek är: Magnus
När jag borstar tänderna: räknar jag till 120
När jag lagar mat: så blir det alltid misslyckad.
Jag tänder på: Kyssar
Det sexigaste yrket är: nått som har uniform.
Det är charmigt när: någon får mig att skratta
 Jag är rädd för: ensamhet
Den värsta känslan är: ångest
Den bästa känslan är: lycka!
Jag är bäst på: ?
Jag är sämst på: att laga mat
Om jag va ett djur skulle jag vara: en hund.
Jag kommer alltid att vara: tillsammans med Magnus
Det finaste som finns är: min förlovningsring
I sommar: har jag varit iväg med husvagnen, festat & varit arbetslös.
Sist jag grät var: ha, för första gången så kommer jag inte ihåg.
Jag kan: om jag vill
Jag kan inte: matrester i vasken.
När jag vill tänka går jag: in på lunar och läser gamla blogginlägg.
När jag bakar så bakar jag: något som blir bränt.
Min mobiltelefon är: snygg men kass
När jag vaknar på morgonen: vill jag somna om.
Innan jag går och lägger mig: borstar jag tänderna
Just nu tänker jag på att: jag snart ska laga mat.
Bebisar är: vackra
Idag har jag: inte gjort ett skit.
Ikväll ska jag: städa?
I morgon kommer jag: åka till ekeby på kalas :)
Jag vill verkligen: ha ett jobb.

slut, puss!
2009-07-28
 12:50:20

Har någon sett mina husnycklar?

Godmorgon!

Hade varit trevligt om någon hade gjort det, och kan säga var fan dom är :( Skulle egentligen iväg idag, men eftersom jag inte hittade mina nycklar blev det inget med det. Sen vi hade inbrott i december känns det inte så bra att lämna huset olåst, inte ens en liten stund.

Simba ligger och terroriserar mig just nu, jag halvsitter i soffan och han ligger bakom mitt huvud, och trycker bort mig. Jag är väl ivägen eller nått. Katt fan, söta katt fan ;)

Jag ska nog göra en ny design till mig själv, är trött på den jag har. Kusinens blev ju jävligt snygg igår :) 50kr people! Andra tar upp till 200kr.

Aja, nu ska jag tvätta & städa lite. pussenuss!
2009-07-27
 23:22:12

En design!


vad tycks? tycker själv att det blev en väldigt snygg design!
2009-07-27
 16:13:18

frukostmys, simpson's & min bästa vän.

hej :)

Vaknade halv tre idag, lite ångest för att sova så länge. Älskling var ju uppe redan vid 6, stackaren! Det första jag gjorde när jag gick upp var att gå på toa, tvätta mig i ansiktet och fixa med linser. Sen satte jag mig i soffan en liten stund och pratade med Natasha. Världens bästa människa när man är deppig och nere, ja alltid annars också. Sen åt jag frukost, korvbröd med ost och ketchup, haha gott :)

nu sitter jag bara här i soffan, pratar med Mamma & Natasha på msn, tittar på simpson's o myser :) väntar på att american idol ska börja! sen är det städning som gäller, som vanligt. Fast här är ganska fint nu :) Tänkte fota lite i alla rum och lägga upp här på bloggen :) så ni får se hur jag bor.

Glöm inte att jag gör blogdesigner för 50spänn :) Jag har all tid i världen nu, så passa på!
 
vi hörs sen, puss.

jag älskar oss, ♥
2009-07-27
 00:34:34

Konstig känsla..

Eller ska jag kalla det en dum känsla?

Innan idag fick jag bara en sån ilande känsla i magen. En stress och ångestkänsla. Vill ni veta varför? Ja, klart ni vill. Visserrligen hade jag ju inte skrivit A och inte B. Jo, alla runt omkring mig är antingen gravida eller har fått barn. Känns som om jag kommer vara sist av alla. Nej det är ingen jävla tävling, men jag menar.. Borde man inte få den känslan när man är runt 30 istället? Jag vill ha barn, såklart. Gärna nu på direkten! Fast ändå inte, jag vill ha pengar att röra mig med och ett färdigrenoverat hus. Så barn får vänta. Tyvärr, typ. Är jag dum i huvudet? Löjlig?

Nog om det.

Jesper har varit här hela helgen, träääävligt värre. Spelat tvspel, glott på film och ätit skräpmat. Magnus & Jesper är verkligen en duo när dom är tillsammans, nästan som man blir lite avundsjuk. Menmen, jag älskar dom båda. Mina pågar.
Vi kom hem för en liten stund sen, vi körde lixom Jesper hem :) Så det blev lite sent. Älskling ska ju upp och jobba imorgon, så jag var lite orolig. Fast det behövde jag nog inte vara egentligen, nu sitter han vid datorn och spelar nått jävla bondgårdspel som han och Jesper hittade igår. Väldigt gulligt, speciellt när han backar med traktorn och det säger; pip pip pip!

På onsdag fyller en av världens gulligaste ungar år, Simon Lindstrand. Världens gullunge! Sov hemma hos Tobbe & Frida i tisdags, väldigt trevligt. (För er som inte vet är det mina gamla grannar från Eket, som numera bor i Ekeby). I vilket fall som helst fyller lille Simon 1år. Redan.. Känns som om Frida var gravid igår. Tiden går fort när man har roligt! :)


Måste bara fråga, vad tror ni att jag hade passat som? Att arbeta med menar jag då. Lärare? Kurator? Dagisfröken? Jag har ingen jävla aning längre. Jag har rätt kassa betyg i mina yrkesämnen från gymnasiet (G i alla typ), men jag har VG i datorkunskap & webdesign. What to do, what to do?...

Nej tvn kallar, och en kopp varm oboy. Puss & Hej.

2009-07-25
 23:48:12

En bild på mig och Elin!

2009-07-25
 23:40:32

Vänskap.

Förr så skrev jag väldigt ofta blogg/dagbok på lunarstorm, varje dag dokumenterades. Speciellt mina dagar tillsammans med Elin Jakobsen. Hon är en högt älskad människa, som jag värderar som ingen annan. Hon och jag har gått igenom de värsta tiderna tillsammans, kassa förhållanden, jobbiga föräldrar och bråk med folk man trodde var sina vänner. När Elin för väldigt många månader sedan läste mina gamla inlägg på lunarstorm skrev hon ett eget;

var nyss inne och läste gamla blogginlägg och kommentarer hos Erika. fyfan vad tiden går fort och så många minnen man har. det är hemskt att inte kunna ha den kontakten man hade förr. ;/ saknar det som fan. you make my day, kunde jag säga till erika förr. för det var just det hon gjorde. mina dagar var räddade av den finaste änglen som fanns. hon var verkligen alltid vid min sida, jag kunde skratta, gråta ... ja göra vafan som helst med henne. hon dömde aldrig en, utan bara fanns där som min högra hand. hon är nog den enda som verklige följt mitt liv från första början, och rest mig upp när jag har mina värsta tider. kan inte förstå hur en människa kan ha ett sånt hjärta av guld, finns ingen som henne. och jag saknar det ! det vara bara vi, allt annat typ försvann. man behövde inte tänka utan ja. svårt att förklara ! bara erika som förstår. och om du läser detta gumman, så ska du veta att jag verkligen saknar dej och våra underbara minnen. . hoppas vi kan ses en dag snart, och skapa fler härliga minnen ! Jag Älskar Dig, Erika Roos. Min underbara ängel ! <3

Jag blir så varm i kroppen av att läsa det. Jag älskar dig Elin, mer än du kan tänka dig.
Vare sig vi träffas varje dag som vi gjorde förr, eller nästan aldrig som det är nu, vet jag att vi är bästa vänner.
Tack för att du finns.

2009-07-24
 16:08:57

oaktiv?

Ganska! Kan inte komma på vad jag ska skriva om längre.
 
Idag kommer iaf Jesper ner hit, vi ska köra upp och hämta honom sen! Först ska vi fylla ett släp med Valmo-rester som har varit över hela trädgården. När vi gjort det ska vi till tippen i Svedala och slänga det, sen kör vi uppåt! Första stoppet är hos Mormor & Morfar, där ska vi byta bil så Magnus får tillbaka sin egen. Sen kör vi till Eket, hälsar på och som sagt hämtar Jesper.

Idag har jag städat och så här hemma, inte så mycket att städa egentligen. Bara dammsuga och så. Lite disk som ska undan sen är det klart. SKÖNT :)

Jag vill ha en bebis >.< känns som om alla runt om mig har barn, och det vill jag också ha. blir ju antagligen inte förrän vi har renoverat färdigt :( så segt. Natasha får ju sin Bebis i januari, Jessica fick sin igår, Simon fyller 1på onsdag. osv..osv.

Pratade med Emeliesnutt igår, har ju inte pratat sen studenten. Hon ska komma ner hit snart och ha myspyskväll med mig! :)

Nä åter till städningen innan Magnus kommer hem!

puss! 
2009-07-24
 01:39:26

Bebis!

Grattis Jessica till din fina son! :)
2009-07-07
 23:13:26

michael jackson, ryggskott = tårar.

japp, så är min kväll.

Satt i soffan och tittade på minnescermonin för Michael Jackson, tycker det är ett måste. Även om jag kanske inte är något fan av honom så har han ändå varit en väldigt stor person för hela världen. Cermonin var fin, förutom kommentatorerna. Varför i helvete behövs det kommentatorer på en minnescermoni? Gud nåde den jävlen som snackar i bakgrunden på min begravning.

Mitt i cermonin behövde jag resa mig upp, skulle nog bara hämta något.. Det slutade illa. Kom inte upp och kände en stark, intensiv smärta i hela ryggen. Skrek högt som fan och tårarna sprutade. Ryggskott igen, sist jag hade det var den 18 Maj. Denna gången är det mycket värre.
Pratade med min snälla Moster på msn, som gav mig instruktioner om att ringa någon.
Magnus är och jobbar i Svedala och har inget batteri på telefonen så.. Jag ringde Josefin, Magnus storebrors flickvän. Kändes som hon var den som var närmst och kunde hjälpa mig. Underbar som hon är dök hon upp, som en ängel.
Hon ringde sin mamma, som verkade vara en väldigt kunnig människa, fick massor med tips och råd!
Det första vi gjorde var att gå ut i trädgården, så fick jag hänga mig i tvättlineställningen för att sträcka ut ryggen, tog ett par minuter men sen hängde jag där. Det gjorde ont så in i helvete och det knakade till. Då kändes det lite bättre.
Får inte sitta i soffan, och jag måste röra på mig en gång i kvarten. hej hopp vad rolig kväll! :(
Nu ligger jag på mage i sängen och har hittat ett läge som gör att det inte gör ont. Ska snart röra på mig igen...

Som jag sa är jag inget stort fan av MJ men tårarna kom ändå, när hans lilla söta dotter pratade i slutet fick både jag och Josefin tårar i ögonen. Stackars lilla tös.

Som många vet så är min älskade bästa vän gravid, och jag är så löjligt glad för hennes skull :) Hon ska ha den 19 Januari, så det är långt kvar! Längtar efter dig bebis.

Nej nu ska jag röra på fläsket. Smärta... aj.. skit.. hejdå, puss!
2009-07-03
 13:15:29

bilder!

tömde mobilen på bilder, så här kommer några av dom.
1.invigning av malmös nya arena, väldigt trevligt :)
2. Clara polerade din fina buss, :) som förhoppningsvis snart kommer ut på turne!
3. Frukost med Natasha på vårt älskade espresso house, sakna!
4. Älsklingens fina bil ♥
5. En glass....
6. Jag, i min nya favoritskjorta :)
7. Jag och mamma var och tittade på Pontus när han spelade fotboll (Össjö + Mörarp, har jag för mig)
8. Var på Natashas jobb och då åt jag en glass ^^
9. Fick min studentmössa och mitt glas (använde aldrig glaset^^)
10. Passade Robins & Claras katt & lägenhet en vecka!
11. Var på Ven med skolan, Ulrika & Natasha cyklade på tandemcykel.
12. Jag cyklade på vanlig cykel, utan växlar :O
13.  Var på vårläger :)
14. Tog en bild på mina och emelies skor ♥
15. Blev förolämpad av en schampooflaska!
16. Packade ner min katt i en kartong ^^
17. Sålde min iller, Caramell :( miss you!
18. Köpte världens vackraste katt, Simba! ♥
19. Gick till frissan, gjorde slingor & klippte mig (450kr!)
20. Och så blev det :)
21. Natasha fick långa naglar :O
22. Jag med hihi*
23. Solade mig lite brun, inför La Studento!
23. Åt på resturang med Natasha, detta åt jag :)
24. Detta åt hon!
25. Var på högstadiedisco :O
26. Tog studenten ♥
27. Hade studentfest! Den bästa festen i mitt liv! (det på bilden är gatan utanför oss som Mamma & Sara ritade på)
28. Jag och älskling köpte ett spel...
29. Var på en ö och firade midsommar, då åkte magnus skidor!
30. och hans kusin fångade en snok :)
31. Jag hade blåa naglar.
32. Var på en synundersökning, andra gången jag var på en sån och kom ut och såg ut sådär :O
 
SLUT PÅ DOM BILDERNA!