2009-10-31
 16:33:24

Kategorier!

Godkväll söta läsare!

Försöker få lite ordning här på bloggen, börja använda kategorier och sånt tufft. Låter det bra?

Har ju skrivit över 300 inlägg sen i början på Januari. Så där är en del att rätta till.

Puss så länge.
2009-10-31
 10:52:54

Ansiktsboken..

Hej!

Gick precis och satte mig vid datorn för jag behövde kolla min farm på farmville och kolla mina besökare på Roller Coaster. Behövde? Störd. Jag är beroende av onlinespel på facebook. Skall jag söka hjälp? Det är enkla simpla spel som är sjukligt beroendeframkallande. Över 60 pers på min vännerlista spelar farmville, sjukt..



Spelar ni några spel på facebook?


2009-10-30
 18:20:09

Tröttis!

Godkväll!

Kom hem för en liten stund sen, har haft en urmysig dag på dagis. Vi hade bara 5 barn på hela dagen! Måånga är ju lediga när syskon och så har lov. Skönt! Hade stora vilan, somnade som en stock i en liten stund. Vaknade i ren panik men barnen sov så gott så :) Klockan hade knappt rört sig! Låg och lyssnade på ett avslappningsband för barn, om älvor som drar iväg en till grottor, regnbågsbarn osv. Mysigt!

Negativt är att jag fortfarande har ont i ryggen, verkligen jätteont. Planerad utgång imorgon, men just nu känns det inte som en bra idé :( Kasst..

Nu ska jag städa!

Roligt med era åsikter & idéer om städning, tackar! Ronjas tips ägde, några glas vin gör städning roligare. Ska genast undersöka saken. Hoppas cider funkar lika bra. Annars står det nån gammal absint i skåpet, höhö.

Puss på er!

i love DCSHOES, ellor DC's hoes natty?

2009-10-30
 07:40:04

Ingen sovmorgon..

ZzzzZZz.. Sjukt trött! Glömde att jag skulle jobba idag när jag skrev godnatt igår! Ska vara på Magnus mammas jobb, love it! Trivs som fan där. Synd där inte finns någon fast tjänst. För det är vad jag vill ha nu.. Någon som vill ge mig det? Jag kan allt.

Nu ska jag ut med Ellen, sen kallar duschen!

Puss
2009-10-29
 23:33:26

Sova!



...och sov gott söta läsare :) för det ska jag! imorgon blir det en riktig sovmorgon, härligt! sen städning på hög grad, någon som är sugen på att komma & hälsa på och städa med mig? haha. Nej jag klarar mig, har inte så mycket. Mest småprylar som ska få en egen plats.. och sjukt mycket ren tvätt. Jag hatar att vika tvätt. Verkligen hatar det.

Vad tycker ni är det tråkigaste när det gäller städning?

puss.
2009-10-29
 18:52:38

En rubrik?

Hej!

Fantasin tog slut, därav rubriken hihi!

Har sjukt ont i ryggen idag :( Sträckte nog mig när jag lekte med Ellen igår, suck! Söta djur.

Kvällen var iaf sjukt bra igår, åkte först till Tobbe, Frida & Simon och hälsade på. Drack kaffe & snackade skit, plus tog hål i örat! Tack som fan Frida, blev skitnöjd! Snyggt va? Gjorde knappt ont faktiskt. Frida gjorde det med pistol, första gången jag gjorde det (2005) freestylade hon som gjorde det, alltså piercade med nål. Det gjorde sjukt ont och då hade jag en 1,6mm ring & nu har jag bara ett vanligt läkeörhänge. Riktigt nöjd :)

Det blev inte min sista dag på jobbet idag, ska fortsätta jobba. Men färre timmar, 11-15. Bättre än inget, absolut! Fast glömde fråga om det var måndag till fredag, eller bara måndag, onsdag & torsdag.. Vi får se :)

Vad har ni gjort idag?

puss så länge!

 

2009-10-29
 00:44:49

Usch.. hemska tanke!

Har någon sett denna killen?
När jag läser sånt knyter det sig i magen på mig..
http://www.tv3.se/content/var-aer-max-alfredsen
2009-10-28
 14:24:39

Mensvärk! :(

Hej!

Var på jobb i typ 50 minuter idag, sen stack jag hem. Hade sån jävla mensvärk, kunde knappt gå :( Fick stanna flera gånger på vägen hem för det gjorde så ont. Stackars mig! ;( Svalde lite tabletter, la Ellen på magen och sen sov jag! Bästa botemedlet! Har fortfarande ont nu men mår mycket bättre.

Ikväll blir det turne, till Ekeby. Ska träffa mina älskade f.d grannar! Frida, Tobbe & Simon, fan de människorna ligger mig varmt om hjärtat. Underbart! Ska även en runda till mami :)

Var ute med Ellen precis, det kom en hare och satte sig typ 4 meter ifrån oss. Ellen blev helt stel, haha. Sen började hon pipa och ha sig.. Stackars hare!

Puss & hej, soffan kallar!


Berlocken är köpt på tradera, typ 20spänn med frakt. Kärlek - kärlek - kärlek, precis vad jag känner för Magnus.
2009-10-27
 23:25:00

isuck.iknow.com

hej söton!

Kass uppdatering, jag veeeet.. Har inte pallat!

Helgen var underbar, fredagen blev hemmakväll med god mat & lite dricka! Inget märkvärdigt.

På lördagen åkte jag upp till mamma & pappa, sen körde jag och pappa hem hit, åt middag och sen stack vi ut och dansa. Jag och Magnus har ju faktiskt blivit duktiga på att bugga! :) Hade en helt underbar kväll, massa dans, bra musik, cider & bästa umgänget. Tack pappa, Magnus & J.

I söndes åt jag, pappa & magnus frukost tillsammans sen körde pappa hem & vi till nya IKEA. Köpte en massa prylar! Störst och dyrast var vår extremt snygga tv-bänk! Love it, billig och bra. Annars köpte vi en massa småprylar, grytlappar, röd&vitvinsglas, muffinsformsplåt, kökshanddukar mm. Efter IKEA åkte vi till mobilia & handlade för lite presentkort vi fått. Älskling köpte två nya skjortor, en röd & en blå + en svart slips. Jag köpte ett OBH nordica mackjärn för en macka (sjukt söt!) & ett chokladfondu set. Sen var den dagen slut!

Måndagen = jobb + sova.

Idag var jag ledig, jag och A åkte till jägersro och gick där en runda & ikväll har jag varit på Party Light party i Östra Grevie.

Nu ska jag sova!

Här får ni en gammal bild, puss & hej.

2009-10-25
 22:51:28

Ledsen...

Hej!

Ska skriva om helgen, orkar inte göra det nu bara. Måste skriva av mig!

För väääldigt längesen fick jag en vacker ring av mamma, med en liten söt rosa sten. Jag hade ringen på mig varje dag tills en dag när familjen var iväg på kalas. Då råkade jag peta loss den lilla stenen. Jag la den i pappas plånbok i växelfacket sen glömde både han och jag att den låg där. Jag slutade använda ringen och tänkte därför inte på att stenen fortfarande låg i pappas plånbok. Idag sorterade jag bland gamla smycken och då hittade jag ringen. Kom direkt på att jag för väldigt längesen (flera år sedan handlar detta om) hade lagt den i pappas plånbok. Slängde iväg ett sms till pappa och frågade om den fanns kvar. Såklart gjorde den inte det. Pappas växelfack i plånboken hade gått sönder för ett tag sen, och då försvann stenen. Jag blev så jävla ledsen över det. Känner mig så dum att jag glömt det så länge. Visserligen hade den haft det bra där den var, det var pappas lilla tursten, eftersom han glömt var den kom i från när han hittade den i plånboken..

Jävla skit, hatar att jag knyter mig till saker jag får & har så jävla bra minne när jag inte vill ha det. Fan..

Pappa är iaf bäst.

Ni som tycker detta är löjligt eller dumt på något sätt kan bara gå och dö okej?

puss hej.
2009-10-24
 08:34:49

Tidig morgon!

Hej & godmorgon!

Är på väg upp till helsingborg nu, fick skjuts av A, J's flickvän.. :) Är helt trött, sover nästan i bilen. Pratar med A om mitt bloggande. Nu kommer jag inte på vad jag skulle skriva?

Var och klippte mig igår, hon tog faktiskt en bra bit, ska fota sen så du får se Natasha :) Jag blev iaf jättenöjd..

Puss & Hej.

Jag är snygg.

2009-10-23
 16:17:47

Reklam?

Hittade en superbra sida, där jag bland annat gjorde FREDAG's loggan i förra inlägget :) glitterfy.com!


Photo Flipbook Slideshow Maker

 

Tyckte detta blev lite fräckt!
Iaf, 50 spänn per design.
Då ingår ny header, ändring
av diverse htmlkoder/fäger.
Plus annat kul om det önskas.

2009-10-23
 15:41:52

Zombie Survival Sheet


Vad skulle ni ha på er/med er om jorden blev invaderade av zombies?
2009-10-22
 23:52:18

Män som hatar kvinnor!

Hejhej!

Såg Män som hatar kvinnor precis, den var jättebra! Eller jättebra är väl ett jävligt omptimistiskt ord för den filmen.. Men ja, den var intressant. Väldigt brutal och hemsk. Ska lätt se Flickan som lekte med elden också!

Funderar på att köpa böckerna.. eller låna dem av en släkting som har dom.. Moha!

Nu är jag iaf supertrött! Ska sova snart, skriver mer om filmen imorgon tänkte jag. Meeeer åsikter ;)

Sov gott mina få läsare, få men älskade :)

puss!

2009-10-22
 07:05:35

Rosa!

Hej!

Något som vissa kanske inte visste om mig är att jag älskar rosa! Jag verkligen älskar rosa. Det är en färg som gör mig riktigt glad. Sitter just nu i min rosa morgonrock & dricker te ur min rosa mugg. Det ligger en rosa sax framför mig och jag har försvarets hudsalva på läpparna, ja såklart den med rosa kamomönster! Jag sitter även på min rosa filt!

Do you like rosa? :)

puss hej.

2009-10-21
 23:04:37

Fråga Olle!

Hejhej!

Tittade precis på Fråga Olle dokumentären, vilka störda brudar som var med! De visade även sjukt äckliga bilder på könssjukdomar, ville spy!

Johan & Sanna var här innan, eftersom de inte kunde komma på kalaset vi hade förra helgen! Det var jättemysigt, pratade massor med Sanna - hon är verkligen en bra tjej! Vi fick ett presentkort på IKEA, fett najs!

Nu ska jag fixa med tvätten sen hoppa i säng. Jobba imorgon! Börjar 8, seeeegt. Tur man trivs!

Puss & hej.

2009-10-21
 07:13:28

Tävlar!

Jag tävlar om ett valfritt väggord i trä ifrån Creative Lounge
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med

2009-10-21
 07:05:43

Godmorgon!

Hej!

Idag är jag sjukt trött, fick städryck igårkväll men jag la mig ändå rätt tidigt, halv tolv. Har iaf fått sjukt mycket tvättat nu :)

Nu ska jag försöka äta något sen är det typ dags att cykla till jobb, börjar ju halv nio. Tur man trivs! :)

Hörs sen söta ni!

2009-10-20
 22:52:51

Godnatt!

Hejhej!

Dansen var helt ok, förutom att det var sjukt varmt där inne! Dansade med diverse konstiga människor -som vanligt. Vissa var man bara tvungen att skratta åt.

Antagligen blir jag arbetslös i November igen ;( Jävla arbetsförmedlingen, dom snackar så mycket skit om att satsa på ungdomar. Gå och dö. Ni vet arbetsintervjun jag var på, den gick skitbra. Men bara för att jag inte fick någon praktik genom arbetsförmedlingen var det byebye med mig. Visserligen bad de mig att återkomma när jag väl kunde få det. Suck.. Bölade som en idiot efter jag var färdig med mina samtal. Röv.

Bjuder på en bild från studenten, en skitglad & skitfull jag. Som inte brydde sig ett dugg om att jag var arbetslös måndagen därpå. En av de bästa kvällarna i mitt liv, tack alla ni som var där!



Puss & hej.
2009-10-20
 17:28:46

Daaaaansa!

Nu ska jag duscha & göra ve mig sen ska vi på daaaans!

Puss!
2009-10-20
 12:20:48

Mornmorn!

Heeej!

Vaknade för en liten stund sen, hade ett missat samtal + röstmeddelande från min jobbcoach - hon ska sluta! buhu :(

Ringde sedan arbetsförmedlning & fick fett tråkigt besked. Får se vad som händer nu. blä! Satsa på ungdomar? fuck you.

Idag ska det röjas här hemma, har redan vikt lite tvätt, satt igång både torkis & tvättis, haha! :D Har även satt igång diskmaskinen! Fan vad jag är bra!

Hörs senare.

2009-10-18
 19:00:17

Lite bilder! :)





2009-10-18
 16:18:01

Söndagen.

Hej!

Kom hem för en stund sen, dagen har varit helt okej! :) Vattengympan var superrolig & superansträngande, ska lätt fortsätta att gå på det varje söndag. Klart man tror att det ska vara tråkigt & bara gamlingar. Det var faktiskt kul att vara yngst!

Efter gympan åkte vi till Vellingeblomman & fikade, jättemysigt! Åt varm macka med salami, mozarella & pesto. Magnus mamma åt en räkmacka! :) När vi fikat gick vi en runda på där inne & kollade krukor, blommor osv.

Efter det åkte vi lite andra ärende, sen körde Susanne hem mig! :)

Hörs sen, puss & hej.
2009-10-18
 09:31:30

Morgoninlägg!

Godmorgon!

Tänkte först lägga upp en bild på mig, men ack nej. Den hade tagit för lång tid att retuchera först ^^ omg, jag ser för jävlig ut idag. Svärmor hämtar mig om 20 min, kan nog fixa upp mig tills dess. Nu - frukost!

Lyssnar på sommarmusik på spotify, det är så jag vaknar helst på morgonen. Jag vill vara glad på morgonen! Summerjam 2003 - The underdog Project, Celebrate the Summer - Lacuna, All summer long - Kid Rock osv.

Wohooooo babes, nu ska jag fixa mig klart, slänga i mig en macka sen ska jag plaska med tha ladies i poolen! HA!

puss
2009-10-17
 23:34:10

Kalas!

Hej!

Dagen började med att vi åkte hem till Caroline & Jocke i Skurup, Magnus skulle slipa deras golv i hallen (blev riktigt fint) så jag och Caroline gick en runda till stadsparken med ungarna. Trevligt :)

Sen åkte vi & handlade lite på netto i Svedala på vägen hem.

När vi kom hem slog vi in paketet till Josefine, gjorde oss i ordning sen kom Magnus föräldrar & hämtade oss, så körde vi till Josefin och Mikael och firade Josefine.

Kalaset var hur trevligt som helst, sjukt god mat och efterrätt (kladdkaka a lá Josefine, mums!).

Nu är jag helt slut, ska lägga mig snart ska bara leta upp min bikini och en handduk först. Ska på vattengympa med Magnus mamma imorgon, ha! Sen ska vi till Vellingeblomman & kolla/fika. Träävlig lördag!

Saknar Ellensnuttan sjukt mycket ;( Hon är ju hos Hanna över helgen.

tänkte att jag bjuder på en lunarpose/fjortisposebild,
kass push up bara, mer tuttar om den ska räknas. Ha!
Jag är snygg ibland.

Puss på er.

2009-10-16
 23:42:10

Några rader..

- Arbetsintervjun gick bra, hör av mig när jag vet mer om det.
- Natty har bara 100 dagar kvar med bebis i magen, snaaart!
- Jag har haft en kass dag, därför skriver jag inte mer! puss.
2009-10-15
 19:44:59

Godkväll!

Hej!
Är totalt jävla slut idag :( Fick gå hem från jobb tidigare, mådde inte alls bra. Hela världen snurrade! Vet inte varför heller, tyckte jag skämde ut mig på jobb iaf. Tårarna rann & jag kände mig jättekonstig. Tur man har världens bästa kollegor.

Imorgon ska jag på anställningsintervju, fyyyyyy vad jag är nervös! Ska bli kul iaf. Problemet är bara hur fan jag ska hitta dit, är supernervös för sånt alltid. Läskigast är att när man kollar på alla "hitta" sidor så ser kartan likadan ut på alla...
Ser ni den blåa pricken, där skall det ligga. I en båt?! Hoppas kartan är gammal & att jag inte står där vid en båt & ser dum ut.

Lycka till Erika, eller hur?

2009-10-14
 21:30:49

Dagens..

Dagens mående: Trött
Dagens låt: Peter Jöback - Guldet blev till sand
Dagens smink: Flott?
Dagens klädsel: Jeans & jobbtröja.
Dagens händelse: Fått tid till jobbintervju
Dagens planer: Se Fråga Olle dokumentären
Dagens vill ha: Värme
Dagens saknad: Natasha
Dagens fundering: Ekonomi?
Dagens bästa: Jobba :)
Dagens sämsta: Tröttheten!
Dagens behov: Dusch?
Dagens köp: Smyckena på tradera!
Dagens mat: Donken *fy mig*
2009-10-14
 08:08:05

MINUSGRADER! :(

Godmorgon!

Hinner skriva snabbt innan jag beger mig till jobb. Det är superkallt nu :( Jag fryser om både händer & fötter. Ser ut som en rånare som är sponsrad av everest! Snygg va? Vem vill möta mig på cykel om tio minuter? Inte jag.

Har iaf hämtat mössa, halsduk & vantar från vinden. Hittade inte kartongen med jackorna :( Kaaaallt!

Ska ni vaccinera er mot svininfluensan? Dom dividerar om det på tv hela tiden. Jag ska inte göra det. Tror jag iaf. Ska fråga mamma ;) Hon bestämmer! Ungarna på skolan ska börja bli vaccinerade nu iaf.

Woho, vann ett halsband på tradera precis!

Fint va? Billigt värre. Inte ens 40 spänn, med frakt. Ha!

Hörs sen, puss!

ps, vann dessa örhängena precis när jag tryckte publicera. Jag äger!
Ska modifiera dom lite innan jag använder dom!
2009-10-13
 23:44:02

Hiss/Diss..


..att hon jobbar! Det finns inget som känns så bra just nu som att åka till jobbet. Visst är jag mycket tröttare än vad jag brukar, men nu får jag gnälla befogat. Jag har underbara kollegor som jag trivs med, det är verkligen en fröjd att vara på jobbet. Det är även roligt att få lära sig något nytt, jag har gått hemma sen i juni och inte lärt mig ett skit. Nu lär jag mig massor med nya saker vaaarje dag. Även om det kanske bara är småsaker ibland som vart saker ska ligga är det lika trevligt varje gång, på grund av kollegorna då! Varje gång man frågar var saker ska ligga svarar de trevligt & visar. Underbart! Ingen som klagar över något. Massa positivt om det!

 


Hösten! Vantar, underställ på morgonen, halsduk, mössa, vinterjackan (skall tas fram imorgon) och alla andra jävla saker som ska fram nu. Jag hatar när det börjar bli kallt! Då fryser jag som mest. Har känt mig så nerkyld hela dagen. Vissa ungar är heller inte kloka, de springer utan jacka fortfarande. Brr... Visserligen kan det vara lite vackert med höst men det kalla & mörka puttar bort det. Usch. Någon som håller med mig, att hösten är den värsta årstiden? Vintern är okej, då firar man advent & tänder massa ljus i flera månader. Hösten är kass för då måste man helt plötsligt ställa in sig på kyla. Stackars snuttan Natasha får hålla sin tjockismage varm!

 

Hepp, nu kallar sängen!

Puss & godnatt.

 

2009-10-13
 17:25:59

Erika + Fritids = Huvudvärk!

på bild - en jävligt sliten Erika.

 

Vaknade halv 1 idag, sovit sjukt dåligt. Skulle vara & jobba halv 12,
jag är sämst. Skitsamma, ingen blev sur iaf. Skämdes gjorde jag.

Fick genast huvudvärk när jag kom dit. Så går det när man vaknar
i chock, sen stressar som en idiot på cykel & sedan leker med barn.

Heja mig! :thumbup:

 

Lyssnar på Peter Jöback - guldet blev till sand. En av världens vackraste låtar.
Såg teatern i sthlm när jag var liten. Kommer ihåg det som om det vore igår.
Var väl för liten för att förstå själva teatern då, men nu. Usch vad bra den var!

 

Nu - knarka ipren, lägga mig på soffan & försöka slappna av så jag orka dansa kl 19.

Just nu känns det helt uteslutet. :(

2009-10-12
 07:51:30

Rubrik.

Godmorgon bloggen!

Somnade vid 1, det känns. Är supertrött! Längtar redan till kafferasten på jobb.

Började min morgon med att stödja rosa bandet genom att käka två ägg (köpte ju såklart rosa bandet ägg, där en HEL krona går till Rosa bandet ^^, waow), sen drack jag en kopp te, käkade en kaka (rester) och drack ett glas juice. Jag, som aldrig brukar äta frukost. Haha! Gott var det iaf. Har ingen lunch, glömt handla så därför gick jag kränga frukost ;)

Nu ska jag ut med Ellen, ska bara leta upp min vinterjacka. Det är sjukt kallt ute nu! I love värmeljus & filtar.

Puss & hej.

 

I waaaant! Banta? Har iaf fått min lön nu, WOHO!

2009-10-11
 20:19:08

Ointressant?

Hej!

Antar att min blogg är sjukt ointressant, mina läsare försvinner..

Hade iaf kalas hemma idag, för Magnus familj, både jag och magnus har ju fyllt år. Det var supertrevligt och här var jättefint, känns så skönt nu när röran är väck. Sen att hela tvättstugan är FULL med grejer är väl sin sak? Att man får klättra fram till tvättmaskinen är ju inget större problem. Men sängen är fint bäddad, soffbordet tomt, inte en enda pinal på golven & här är både damsugat och moppat i alla rum. MYSER! Finns det något så bra som überstädning? Tackar J & A för hjälpen igår iaf.

Nu ska jag dricka upp mitt te, titta på tv med magnus & käka pizza (Fy mig, blablabla..)

Puss

2009-10-11
 00:22:51

Godnatt!


Godnatt folket, sov gott! <3
2009-10-10
 23:11:13

Natasha Larsson..

Tänkte skriva ett litet inlägg om en människa som betyder sjukt mycket för mig.

Natasha Larsson
Vad som än händer med världen & med mig,
så vet jag att jag alltid kan lita på dig.
Aldrig mer än ett samtal bort,
även om sträckan mellan oss inte är kort.
Så finns du alltid där,
precis som riktiga vänner är.

Jag älskar dig - jag älskar oss.
2009-10-10
 10:52:19

Stäääääda..

Hej!

Idag gäller total storstädning, vi har kalas imorgon här hemma med Magnus familj.

Tänkte fota alla rum när vi är färdiga, så får ni se hur jag bor :)

puss så länge.
2009-10-09
 07:03:59

Besviken..

Hej!

Vaknade i ren besvikelse, lönen har inte kommit in. Den kommer in på måndag ;s Bara jag som tycker att om den enligt datum ska komma in imorgon borde den komma in idag? ledsen i ögat, mina planer har spruckit.. nån mer som har en kass början på sin dag?

Jobba mån-ons-tors resten av oktober. Yay, tre dagar! I need pengar typ.

nej, frukost? vi hörs.

2009-10-08
 14:50:13

Söta & snälla läsare!

 

Bli medlem på gratismode.se genom att trycka på
denna bannern, så är ni underbara. I need nya kläder.

Du blir inte spammad av mail, det är gratis att samla
poäng och det är enkelt!

Jag får 50 poäng om ni går med!

Puss

2009-10-08
 14:08:27

Ha!

Hej!

Såg nyss att jag skrivit över 300 inlägg, detta blir mitt 303e! Har jag inget liv? Jo, men jag älskar min blogg & mina läsare!

Idag är jag ledig, och fan vad jag njuter. Har städat lite, och ska fortsätta med det om en stund! Ska bara fixa lite bloggmojs. Vad tycker ni om att jag har ändrat i menyn, att det är bilder med text istället för standardtexten. Jag blev skitnöjd :) Lätt som en plätt dessutom!

Ska jobba 3 dagar i veckan resten av oktober, yea! moneymoneymoney :) Hoppas bara att jag hittar ett nytt jobb sen..

Fixade två bloggar igår, Liindas & hennes kompis Carro!

Nej hörs sen! :)
2009-10-07
 21:02:46

Söt va?



En ticker, synd man bara kunde ha på engelska ^^
2009-10-07
 15:28:05

Glad!

Är så jävla glad idag! :)

Nu ska jag till svärmor, hörs senare.

2009-10-07
 15:06:06

Vissa människor gör andra glada!

2009-10-07
 08:28:57

Glömde!

Hej!

Glömde säga att Magnus & jag har varit förlovade i över två år nu, i måndags var det två år.
Grattis till oss! Tiden går fort när man har roligt, tillsammans med Magnus flyger tiden iväg.
Fan vad jag älskar denna människa. Hade inte klarat mig utan honom! Han är min nutid & framtid och jag ska älska honom tills den dagen jag dör. Så mycket kärlek! Dessa tre åren har gått fort och mycket har hunnit hända under tiden. Tack Magnus för att du finns, älskar dig.


Oron för framtiden tar kraften från nuet
Hoppet för framtiden ger kraften i nuet.
Oroa er inte, shit happens & allt löser sig.
2009-10-06
 23:13:47

Min dag..

Hej!

Orkar inte skriva om min dag, är helt slut.. Egentligen är den ganska ointressant! ;)
Danskursen ikväll gick iaf jävligt bra :) Sov gott sötnosar!

I love my family and my friends <3

Puss
2009-10-05
 22:08:24

Föreläsningen/Kursen

Hej!

Kom hem för en liten stund sen, och är på SUPERhumör! Måste berätta om föreläsningen/kursen, deras verksamhet & föreläsaren/kursledaren.

Föreläsningen/Kursen jag var på tillsammans med Susanne & hennes två kollegor hette Målmedvetet Lärarskap och föreläsaren/Kursledaren heter Igor Adoris.

Igor Ardoris har utvecklat det egna begreppet SjälFörsvar, en metod för fysisk och mental hälsa som en väg till framgång i livet. Genom systematisk, långsiktig och utprövad träning vill vi riva de fiktiva murar som står emellan de fysiska, mentala och emotionella sidorna hos individen.


Igor Ardoris är i botten förskolelärare/pedagog och utbildad Internationell Coach samt Mental Tränare vid Lars-Eric Uneståhls Skandinaviska Ledarhögskola. Igor är närmast känd för sin insats som idrottslärare i tittarsuccén Klass 9A på SVT. Han är en flitigt anlitad föreläsare i ämnen inom mental träning,coaching, kommunikation och stresshantering. Han är även författare till boken SjälFörsvar- Lycka och att Lyckas, ICA bokförlag.

Igors föreläsningar och kurser levereras intensivt, engagerat och tydligt. Sanningar och träffande budskap varvas med demonstrationer och praktiska tillämpningar.



Om själva kursen jag var på ikväll:
Inom SjälFörsvar tar vi fasta på de gamla pedagogiska visdomsorden som säger att undervisning inte är lika med inlärning..

De flesta människor kan berätta för andra om ett ämne. Det är dock inte många som klarar av att verkligen engagera sig i elevernas inlärningsprocess. För detta krävs det att läraren i sitt arbete klarar av att identifiera och ta hänsyn till varje elevs personliga egenskaper och inlärningspreferenser.

Vem som helst kan undervisa elever som redan har ett genuint intresse för ett visst ämne, som har lätt att följa med i undervisningen och därför lär sig snabbt. Det är i mötena med de så kallade ”svaga” eleverna, dvs. elever som verkligen behöver hjälp och stöd som ens duglighet och kompetens som lärare avslöjas.

Förutsättning för framgångsrikt ledarskap är att ledaren visar prov på förmågan att leda sig själv genom svårigheter och utmaningar. Principerna i SjälFörsvar har sina rötter i Yoga och Kampkonster, där det är av största vikt att förbli lugn, samlad och balanserad även när vi inte har möjlighet att minska externa påfrestningar i våra liv. Genom träningen i SjälFörsvar kommer du att lära dig att använda dina negativa upplevelser och känslor som ett medel att öka din personliga mognad och din emotionella styrka.

Ungdomar är mästare på att genomskåda hyckleri!

Deras respekt för dig och deras vilja att ta till sig din undervisning är helt och hållet beroende av din trovärdighet som individ, din entusiasm och din inre trygghet.

Hoppas inte detta var fööör ointressant för er, jag njöt av min kväll. Den var verkligen super. Vi skratta så vi grät, vi fick rysningar, vi fick tankeställare och vi förstod. Jag är superglad. Hoppas ni får chans att gå på någon av hans kurser/föreläsningar! Det är en upplevelse. För er som vill veta ännu mer hittar info på sjalforsvar.se

Puss & godnatt!
2009-10-05
 16:17:12

Stolt!

Hej!

Har haft en underbar dag på jobb, barnen hade studiedag! :thumbup: Väldigt lugnt och skönt! Jobbade tillsammans med G & M. Det har varit så lugnt och skönt, och väldigt trevligt. Trivs på jobb!

Har gjort om min älskade Natashas blogg, fyfan vad bra den blev! Är så jävla stolt. Fett fin blev den & det tycker Natasha också! Lyckades även med en länk-bild längst ner i hennes meny, som lite reklam för mig själv. Jag är sååå bäst just nu!

Är stolt över min blogg-mamma också, hon har fått mig att skratta massvis idag. Läs hennes blogg, skrattgaranti!

Nu ska jag dricka en Gevalia Cappuccino Daim, ta en cigg & sedan duscha och fixa mig inför en kurs jag ska gå på med Magnus mamma ikväll! :) Trevligt!

Imorgon ska jag vara på Susannes (Magnus mamma heter så!) jobb och jobba mellan 8-13! Älskar att jobba där, det är alltid kul & trevligt. Barnen är hur goa som helst!

Nej tack för mig. Vi hörs!

ps. med tanke på hur många läsare jag har tycker jag det är konstigt att så få kommenterar! :O
2009-10-05
 00:06:54

En liten bebis..

på bilden: En väldigt liten Simon, och Magnus stora hand.

 

Natashas mage blir större & större och så blir min längtan efter barn.
Jag vill också ha en liten, som jag kan lukta på, känna på, pussa på,
lyssna på, ta hand om, titta på, finnas för och bara allmänt älska.


När Simon var liten var det bästa som fanns att vara inne hos T&F
och mysa. Han var en skrikig bebis,men gud vad man njöt ändå. Älskade unge.
Älskar att se hur han blirstörre, han är ju ingen bebis längre. Tänk; att den
lilla bebisen påbilden är en liten pojke idag, som går på dagis! Tiden går fort!


I Januari ska Natashas bebis komma, fast jag gissar på att det blir
ett februaribarn. Ska bli underbart att få pussa på hennes lilla Liam.


När blir det min tur?


Till mamma:
Nej jag planerar inte att slita ut spiralen och bli på smällen. Oroa dig inte.


Godnatt folket, ska upp & jobba imorgon. Puss!

2009-10-04
 21:52:20

Tyck till!

Vad vill ni söta läsare läsa om på bloggen?
Vad fattas & vad vill ni ha mer av?
Vad är tråkigt och vad är kul?
puss.
2009-10-04
 18:17:28

Smilies!

:):D:(;(:O:P:thumbdown::thumbup: osv!

Jag börjar bli duktig på att fatta html.
2009-10-04
 15:26:15

Dagens.

DAGENS VILL HA: En städerska..
DAGENS KLÄDSEL: Svarta mysbyxor med mitt namn där bak & en blå polotröja.
DAGENS SMINK: Inget alls, mysdag idag ju!
DAGENS FRISYR: Kaos? Måste klippa mig..
DAGENS HÄNDELSE: Ha, inte mkt.. Varit ute i stormen med Ellen ett par gånger & typ blås bort.
DAGENS LÅT: Ingen direkt, lyssnar på idol-avsnitten på tvn så det är många låtar idag.
DAGENS PLANER: Tvätta/Vika tvätt, städa och glo tv.
DAGENS SAKNAD: Mamma & Natasha..
DAGENS DUMMASTE: Vädergudarna!
DAGENS SJUKLING: Jag har ont i magen :(  
DAGENS DROG: Nyponsoppa, helst varm!
DAGENS ROLIGASTE: Mys med älskling, älskar att skratta tillsammans med honom.
DAGENS FAVORIT: Magnus, som alltid.
DAGENS KÖP: Inget alls.. Är bara hemma, utan pengar till buss & utan bil.
DAGENS GODIS: Tårta som blev över från magnus b-day.
DAGENS HUMÖR: Medel. Trött & sliten, men glad.
DAGENS ORD: Aw..
2009-10-04
 15:17:01

Fortfarande blåsigt..

Hej!

Sitter och kollar på idol-maraton, myser med nyponsoppa och väntar på att tvätten ska bli klar.

Ska vika den jävla tvätten också ;( urk. Det värsta med att tvätta. Har så sjukt mycket ren tvätt nu.

Vill ha sommar och sol, eller åtminstone fint väder & solarium!

Jag tyckte att detta var supercoolt. Vill göra något liknande! :O
2009-10-03
 22:15:24

Vackert väder!

Hej!

Var precis ute med Ellen, och vilken jävla storm det är ute. Det regnar och blåser som in i helvete. Vårt lock på grillen hade flytt, visserligen bara några meter men ändå. Trädgårdsstolarna hade vält. Jag hatar hösten som fan. Folk som tycker om hösten är störda, enligt mig. USCH! Fick ta på regnkläder & stövlar. Ellen verkade inte ett dugg intresserad av att gå ut, men eftersom hon inte använder kattlådan fick vi kila ut ändå ;) Blöt blev hon! Hon gjorde båda sina behov väldigt nära huset. Söta djuret! Någon mer som njuter av vädret?

Grannarnas flaggstänger såg väldigt ostabila ut! Vi är ju så smarta så vi har en teleskopisk flaggstång som blir två meter hög när man drar ihop den. Så den står stilla! Ha. 150kr och flaggan följde med, magnus han är bra på att handla :)

Såg vädret precis, och det ska bli lika jävligt imorgon.. Fan ta er. Visserligen är jag bara inne & tvättar och städar ändå. menmen, kan inte få allt.

Vi hörs. Puss!
2009-10-03
 19:04:37

Nyköpt!


Mitt berlockarmband, för er som inte ser innerhåller det:
1.Ett E, för Erika 2. En platta som det står Belive på. 3. En nyckel & ett hjärtlås.
4. Ett hjärta med rosa bling. 5. En platta som det står Wish på. 6. En katt.
7. En platta som det står love på. 8. Ett hjärta. 9. Text-love. 10. Nyckel & hjärta.
11. Silvia Czöveks tag, kvinnan jag har köpt armbandet + nästan alla berlocker och
resten av smyckena av.


Tufft halsband, med en berlock där det står follow your heart på. Väldigt
långt, med supercool kedja. Ska ta en bättre bild.


Superfin berlock, tre rosa stenar med "sprickor" i.


En skitcool boll, med strass & hjärtan. Verkligen en favorit.


En silvertrådsboll, supercool. Rätt stor, ska nog köpa en lite mindre också!

Det var allt, änsålänge ;)

puss!

2009-10-02
 15:34:32

Hej jag heter Erika & jag är helt slut.

Hej!

Nu har jag jobbat färdigt, är helt slut. Jobbat varje dag, känner mig så himla nöjd med mig själv. Ska fira genom att gå ut med söta Ellen en lång runda :) Sen ska jag iväg med svärmor, och sen är det bara MYS hela kvällen.

Grattis till älskling som fyller 24 år idag :)

Mina kollegor är fan världsbäst, Göta är världens superdam!

Slänger nog upp lite bilder sen, min blogg känns helt trist ur en objektiv synvinkel..

I love me, fan vad jag är duktig. PENGAR! :D

Hörs sen, pussenusstuss!
2009-10-01
 06:45:35

Fryyyyyyser.

Ja, det är fan äcklig höst nu :( Orkar inte neka. Jag fryser som fan. Det är kallt ute och jag ska behöva gå upp och leta efter vantar! suck. Ge mig vår, underbara vår. URK! Ska jobba veckan ut, sen är det heeeelg :) Jobbar bara måndag & onsdag nästa vecka, skönt! Min A-tangent är dum! :( Hörs sen. Puss