2010-07-31
 15:51:19

Hej igen!

Har inte bloggat på länge, har inte haft lust. Tänkte försöka på nytt :) Saknat mig?

Om allt går som det skall har jag fått jobb och börjar jobba den 16augusti, najs va? :)

Ronja börjar bli stor nu, :) Allt går bra, hon är envis som en åsna bara. Just nu har hon tappat fyra tänder och sex är på väg ut! :P Kliar nog rätt bra i truten på henne. Nu ligger hon och solar ute på gräsmattan, funderar på att joina. Köpte ju en ny bikini i Karlshamn förra veckan.

Karlshamn var underbart :) Magnus och jag var där från söndag till söndag (18-25/7) med husvagnen. Emelie kom också upp och hälsade på och stannade över helgen. Vi konstaterade att vi är skitdåliga på att shoppa, speciellt när det är rea, man blir så ruskigt snål. Vädret sög hårt visserligen, massa regn. Annars var det myyyyys <3

I veckan har det inte hänt så mycket, har varit och fikat hos Lollo från dagiset, jättemysigt :) Träffat Babben Larsson och tagit bild med henne (se på fb.) Igår hade jag datorkunskap med svärmor ;) Hon lärde sig massor! Sen på igårkväll kom Carro & Jocke med kidsen och käkade pizza med oss. Gotte. Btw, jag måste ta tag i bantningen :/ TRÄNA. Gah, orkar fan inte egentligen. Men måste.

Nu ska jag fortsätta att städa :) Mamma & pappa kommer på onsdag och då ska här fan vara skinande rent.
myrann

Welcome back! :)PUBLICERAT: 2010-08-03, 17:50:45 | URL: http://myrann.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: